İSTANBUL'DA YENİKAPI-HACIOSMAN METRO HATTINDA İNTERNET HİZMETİ BAŞLADI

İSTANBUL'DA YENİKAPI-HACIOSMAN METRO HATTINDA İNTERNET HİZMETİ BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), M2 (Yenikapı-Hacıosman) metro hattında internet hizmeti vermeye başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), M2 (Yenikapı-Hacıosman) metro hattında internet hizmeti vermeye başladı. Kamuoyunda “internetçi arkadaş” olarak bilinen İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Vedat Taylan Yıldız, "Diğer hatlarda da yatırım planlarıçerçevesinde önümüzdeki zamanda internet açılacak" dedi.

Metrolarda internet olmamasını meclis kürsüsünden eleştirdikten sonra kamuoyunda “internetçi arkadaş” olarak anılmaya başlayan Vedat Taylan Yıldız, M2 metro hattında internet hizmetinin başladığını sosyal medya hesabından duyurdu. Yıldız, Twitter hesabından yaptığı iki ayrı paylaşımında şöyle dedi:

"Sevgili İstanbullular, şu an itibariyle metromuzun M2 hattında internet açıldı! Diğer hatlarda da yatırım planlarıçerçevesinde önümüzdeki zamanda açılacak. Başta Sn. @ekrem_imamoglu olmak üzere, değerli meclisimiz, @ibbiyiparti grubumuz ve tüm emeği geçenlere teşekkürler. M2 hattındaki 48 trenden 31’inde erişim noktası mevcut. Bu hatta eklenen 17 trende de bu çalışma ivedilikle yapılacak.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.