İSTANBUL’DAN SAKARYA KARASU’YA 1000 PAKET GIDA

İSTANBUL’DAN SAKARYA KARASU’YA 1000 PAKET GIDA

CHP Sakarya Karasu İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi desteğinde bulundu.

CHP Sakarya Karasu İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi desteğinde bulundu. İlçe Başkanı Aykut Süt, paylaşmanın önemine dikkat çekerek, vatandaşlar arasında ayrım yapmaksızın bin adet gıda kolisinin dağıtımını gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Geçen yıla göre bu yıl destek kolilerini arttırdıklarını belirten CHP Karasu İlçe Başkanı Süt, ilçe merkezi ve çevre mahallelerde toplam bin adet gıda kolisi dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Başkan Süt, “Pandemi nedeniyle tam kapanmanın ortasında bir Ramazan ayı idrak ediyoruz. Pandemiyle mücadele kapsamında, çok sayıda işyeri kapalı ve esnaf da zor durumda. Mübarek Ramazan ayının son günlerinde paylaşım çok önemli. Bize ulaşan herkese ayırım yapmadan destek vermeye gayret ediyoruz” dedi.

Yardım kolilerinin organize edilmesinde, CHP’li Büyükşehir Belediyeleri, partililer ve bazı STK’lar ile İstanbul Küçükçekmece’de eczacılık yapan Celal Özel’in destekleri olduğunu belirten Başkan Süt, "Ayrıca İstanbul Üniversitesi 1976 girişliler ve onların grubu olan Eskimeyen Dostlar Grubu’na da teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.