İSTANBUL'UN 5 İLÇESİNDE "DAR ALAN" UYGULAMASI: 14 GÖZALTI

İSTANBUL'UN 5 İLÇESİNDE "DAR ALAN" UYGULAMASI: 14 GÖZALTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ilçede "dar alan" uygulaması yaptı.

 820 kişiye GBT sorgulaması yapılırken aralarında arananların da olduğu 14 kişi yakalandı. 355 motosiklet ve 160 araç kontrol edildi. Bir sürücüye ise trafik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 2 bin 698 lira idari para cezası uygulandı. 28,84 gram uyuşturucu ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi.
 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ilçede "dar alan" uygulaması yaptı. Denetimler sonucu çeşitli suçlarla ilgili olarak 14 kişi yakalandı. Bir sürücüye trafik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 2 bin 698 lira idari para cezası uygulanırken, 28,84 gram uyuşturucu ve bir kurusıkı tabanca ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü görevlilerince, Gaziosmanpaşa, Beyoğlu, Şişli, Esenyurt ve Fatih ilçelerinde "dar alan" adı verilen uygulama gerçekleştirdi.

12 saat süren çalışmalar sonucunda 820 kişiye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı. 4’ü aranan 10’u şüpheli olmak üzere toplam 14 kişi yakalandı. Uygulama boyunca 355 motosiklet ve 160 araç kontrol edildi. Bir sürücüye ise trafik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 2 bin 698 lira cezai işlem uygulandı. Uygulama kapsamında araçlarada yapılan aramalarda 25.61 gram kubar esrar, 1.23 gram metamfetamin, 2 gram bonzai, bir de kurusıkı tabanca ele geçirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.