İSTANBUL'UN YEŞİL KORİDOR'U AÇILDI

İSTANBUL'UN YEŞİL KORİDOR'U AÇILDI

İSTANBUL'UN YEŞİL KORİDOR'U AÇILDI

Kağıthane Belediyesi İstanbul'a yeni bir yaşam alanı kazandırdı. Yeşil Vadi adıyla 165 bin m2'lik alanda; 6 km bisiklet ve yürüyüş yolu,evcil hayvanlar için pati parkı, yaya köprüsü, spor alanları, çocuk bahçeleri ve dinlenme alanları oluşturuldu. Yanı sıra bölgeye binlerce ağaç ve bitki türü dikimi de yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Binali Yıldırım; '' Hayat devam ediyor, bir seçim geride kaldı, şimdi başka bir seçim konuşuyoruz. İstanbul için de bu seçimin farklı bir önemi var. Bölünmüş yollarla bu ülkeyi doğudan batıya, kuzeyden güneye böldük. Yolları böldük, hayatları birleştirdik. Yolları böldük, sevenleri birleştirdik ama bir şeye asla ve asla izin vermedik. Dedik ki yolları böleriz, Türkiye’yi böldürtmeyiz. Yerel yönetim deyince hizmet belediyeciliği deyince akla gelen Tayyip Erdoğan’dır. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ile başlayan hizmetler silsilesinin bugünlere gelmesidir. Bu geçen 5 yıl kayıp yıl olarak İstanbul için kabul edilse bile bir yönüyle de olumlu taraftan düşünürsek İstanbullular bu dönem öncesini bu dönemle kıyaslama imkanını buldular." dedi.

Kağıthane Belediyesi'nin çalışmalarından da övgüyle bahseden Yıldırım, Başkan Öztekin'e çalışmalarındaki başarılarının devamını diledi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ise, "Kağıthane Belediyesi olarak seçim öncesi vermiş olduğumuz sözlerin hamdolsun yüzde yüzünü tamamladık. 53 proje sözünü vermiştik, yüze yakın projeyi bu dönem hayata geçirmiş olduk. Büyükşehir belediyesi, İstanbul’da bizim yaptığımız otopark kadar İstanbul’a bir otopark yapmadı. Yapmadığı halde de İstanbul’a yatırımlarda da nereden nereye geldiğini görüyoruz. Büyükşehir Belediyesi de burada bir vadi yapmak istedi ama henüz tamamlayamadı. Çünkü bu işleri yapmak irade ister, aşk ister. Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor, ‘aşk ile koşan yorulmaz’ diyor. O yüzden AK Parti olarak sahada durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi.

Törendeki konuşmaların ardından Başkan Öztekin, Binali Yıldırım’a hediye takdim etti. Daha sonra Yıldırım, açılışa özel olarak hazırlanan bisiklet çekişini gerçekleştirdi. Kağıthane Belediyesi tarafından açılışa özel günün anısına 50 çocuğa çekilişle bisiklet hediye edildi.

mtmpvh5aldrnga9xwjqbzstu.jpg

dzs23tkofgl8wfljb1aIyhse.jpg

9ydofedycjsl57uugkxmzInw.jpg

k3yl2zoebxzcv0ahru1m74ft.jpg

axtjqvxbhrewnIfy1cqwo6gl.jpg

euwh6va1s2wdmsfcnlbj7k8p.jpg

72w3yer6hqmplg0smztcjb4h.jpg

mvlunzyqfx8djrpibdteltv1.jpg

fwtm2gechb0dv4xuuIsnfzrx.jpg

nl7evly2j9fghbegdhsqxmxf.jpg

6fep4tlblmsn1vtnajdg9obr.jpg

29xkgjolnsdhvxbdIqf36rc7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.