İSTGAD YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET

İSTGAD YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'E ZİYARET

İstanbul Gazeteciler Cemiyeti (İSTGAD) Yönetim Kurulu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki maka..

İstanbul Gazeteciler Cemiyeti (İSTGAD) Yönetim Kurulu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında ziyaret etti.

Dernek adına ziyarette bulunan İSTGAD Başkanı Aytekin Yaşar, Başkan Yardımcısı Tevfik Erk, Genel Sekreter Gökhan Ali Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Sertan Daloğlu; Başkan Gökhan Yüksel’e derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Caner Güler de hazır bulundu.

“Sporda tesisleşme adına büyük girişimlerimiz olacak”

Gençlerle ilgili projeleri hakkında gazetecilere bilgi veren Başkan Gökhan Yüksel, "Yeni dönemde spor alanlarını artırma ve tesisleşme konusunda büyük girişimlerimiz olacak. Gençlerimizi sporla buluşturup tesisleştireceğiz. Ülkenin ekonomik şartlarından kaynaklı işsizlikle boğuşan gençleri böylece spora yönlendirip enerjilerini atmalarını sağlayacağız. İnsanların en çok ihtiyacı olan şey iş ve iş bulma. Bir gençlik ar-ge merkezi yapacağız. Kreş yaşından üniversite çağına kadar yazılım ve kodlama konuşacağız. Bilişim firmalarını burada ağırlayıp yeni işleri tartışacağız. Gençlerin çağdaş modern dünyaya ayak uydurmasına gayret gösterecek, onlara doğru örnek olacağız. Hem kültür sanat konusunda, hem eğitim konusunda reformlar yapacağız. Kartal Akademi kurup onların eğitimine katkıda bulunacağız. Sadece Kartal'ın değil İstanbul'un en büyük sorunlarından biri madde bağımlılığı. Bunu da böylece engelleyeceğiz." diye konuştu.

"Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak"

Kartal'a artı değer katacak bazı projeleriyle ilgili detayları gazetecilerle paylaşan Başkan Gökhan Yüksel, "Aydos Kent Orman projemiz bir milyon metrekarelik alanda yapılacak. Kartallı komşularımızı yeşille buluşturacağız. Mahallelerimize yeni kreşler, parklar ve kapalı pazar alanları yapacağız. Ulaşımda denize ağırlık vereceğiz. İBB Başkanımız Ekrem Bey'le de fikirlerimi paylaştım. Eski stat meydanı, Cevizli Meydanı, Uğur Mumcu Meydanı ve prestij caddeleri gibi projelerle cazibe merkezleri oluşturacağız. Şunu da rahatlıkla söyleyebilirim; İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak." ifadelerini kullandı.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.