İstihdam Seferberliğine Destek Sürüyor

İstihdam Seferberliğine Destek Sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, iş arayan vatandaşları İstanbul Havalimanı’nda istihdam edilmek üzere firma temsilcileriyle bir araya getirdi. Görüşmelerde aranan nitelikleri taşıyan 100 vatandaş, İstanbul Havalimanı’nda temizlik pers

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan “İstihdam Seferberliği”ne destek vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda İstanbul Havalimanı’nda temizlik personeli alımı için Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından toplu mülakat gerçekleştirildi.

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen görüşmede iş arayan vatandaşlar firma temsilcileriyle bir araya gelme imkanı buldu. Toplantıda işin tanımı ve gerekli nitelikler anlatıldıktan sonra birebir görüşmelere geçildi. Görüşmeler sonucu işverenin aradığı nitelikleri taşıyan 100 vatandaş, İstanbul Havalimanı’nda temizlik hizmetlerinde istihdam edilecek.


Kaynak: Gaziosmanpaşa Belediyesi




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.