İtfaiye Haftası Etkinliklerle Sürüyor

İtfaiye Haftası Etkinliklerle Sürüyor

Büyükşehir İtfaiyesigündüz bakımevlerindeki çocuklarla buluştu.

Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, İtfaiye Haftası dolayısıyla Fatih İtfaiyeŞubesini ziyaret ederek itfaiye personeliyle buluştu. Başkan Zeydan Karalar,“Kahraman itfaiye erlerimizin İtfaiye Haftası’nı bir kez daha kutluyor, fedakarçalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 Başkan Zeydan Karalarşunları söyledi: “Çalışma ortamında aile düzeni içerisinde sevgiye, saygıyadayalı disiplini daha çok tercih ederim. İşiniz çok önemli. Ne kadar hızlıhareket ederseniz, o oranda can ve mal kaybını önlersiniz. Son yıllardagördüğüm kadarıyla bizim itfaiyenin müdahale hızı oldukça iyi. Sizlerikutluyorum.”

 

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİGÜNDÜZ BAKIMEVLERİNDEKİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Adana BüyükşehirBelediyesi İtfaiye ekipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi gündüzbakımevlerindeki çocuklarla bir araya gelerek, itfaiye aracını tanıtıp,görevleri hakkında bilgi aktardılar.

İtfaiye ekipleriniilgiyle dinleyen, itfaiye araçlarını inceleyen minikler, kendilerine yöneltilensoruları da cevaplamaya çalıştı ve interaktif bir ortamda itfaiyecileringörevlerini, yangın anında yapılması gerekenleri öğrenme fırsatı buldu.Minikler okul bahçesinde, itfaiye ekiplerinin ve öğretmenlerinin desteğiyle itfaiyehortumu kullandı.

id6goky2ypl0jaasbezwxrbk.jpg

fcps6wj9bzajvy1tn7s0rfoc.jpg

j63asp1dbzq2afoklrynsdwm.jpg

npxkomy7or16zdbfhuljmtIw.jpg

7u1tcsv8ox0at5g2gpfarhql.jpg

zjpwgcanf1keoqswjl5mIu4a.jpg

sgdx3fb7m9eg54bjo2dwzola.jpg

cake4bnuxzeb6h5igvu7wtv2.jpg

r0qinhcruoqt72haeIsxsmkg.jpg

4iecq6w5syvx9xjfoIpgackf.jpg

bvaxisqmtbh8If4s2zcju50l.jpg

ovperounjm9jxgqk6mfhi7w5.jpg

h6dqadeow7ptwuvgyefapbjm.jpg

dtwnof83fmdczsi1bkyrkj59.jpg

thn1ujgelekfhyitafvmrvIu.jpg

m2x8cdbv0th4fhgye1ll6qpx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.