İYİ PARTİLİ AĞIRALİOĞLU : LAYIK OLMAYANLARA DEVLET HİZMETİ ZORDUR

İYİ PARTİLİ AĞIRALİOĞLU : LAYIK OLMAYANLARA DEVLET HİZMETİ ZORDUR

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Tarih Kurumu Başkanlığı'na, Ensar Vakfı Üyesi, Trabzonlu Ahmet Yaramış’ın atanmasını değerlendirirken

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Tarih Kurumu Başkanlığı'na, Ensar Vakfı Üyesi, Trabzonlu Ahmet Yaramış’ın atanmasını değerlendirirken, "Layık olmayanlara devlet hizmeti zordur. Şu anda Hükümet zor olanı yapıyor bence yani Türk Tarih Kurumunun ataması için demiyorum genel olarak hükümetin atamalarda liyakattan çok mensubiyeti istihdam ettiğini, mensubiyet istihdam ederken de sadakatle ödüllendirildiğini görüyoruz” dedi. 

Ağıralioğlu, düzenlediği basın toplantısında konuya ilişkin şunları söyledi:

“Biz genel olarak hükümetin atamalarında sadece Türk Tarih Kurumunun başına atanmasını değil, atamalarla ilgili liyakat hassasiyeti taşıyoruz.  Ekonomi yönetimini liyakatli bulmuyoruz, ekonomi kurmayları tercihlerini doğru bulmuyoruz, ekonomi ile ilgili alınan tedbirlerin popülist olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla atamalarda liyakatsizlik ile ilgili ciddi taraftarımız var, sadece ekonomi değil devletin diğer atamaları ile ilgili de zaman zaman kamuoyuna yansıyan ve tartışma konusu olan atamalarla ilgili tek hassasiyetimiz mezhebi meşrebi ne olursa olsun layık olanlar gelsin. Layık olmayanlara devlet hizmeti zordur. Şu anda Hükümet zor olanı yapıyor bence yani Türk Tarih Kurumunun ataması için demiyorum genel olarak hükümetin atamalarda liyakattan çok mensubiyeti istihdam ettiğini, mensubiyet istihdam ederken de sadakatle ödüllendirildiğini görüyoruz.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.