İzmir İmplant Tedavisi

İzmir İmplant Tedavisi

İmplant tedavisi, eksik dişlerin neden olduğu fonksiyon bozukluğunu gidermek ve estetik açıdan daha iyi bir görünüm sağlamak amacıyla ağırlıklı olarak titanyum elementi kullanılarak elde edilen yapay diş kökünün çeneye yerleştirilmesi ile yapılır.

İmplant tedavisi, eksik dişlerin neden olduğu fonksiyon bozukluğunu gidermek ve estetik açıdan daha iyi bir görünüm sağlamak amacıyla ağırlıklı olarak titanyum elementi kullanılarak elde edilen yapay diş kökünün çeneye yerleştirilmesi ile yapılır. İmplantın ana maddesinin titanyum olmasının sebebi, bu elementin doku dostu bir malzeme olması ve çene kemiğine uyumluluk sağlamasıdır.

Eksik dişlerin tamamlanması için yapılan diş İzmirimplant tedavisi, çene ve yüz gelişimini tamamlamış olan ve genel sağlık sorunu bulunmayan hastalara uygulanabilir. Diyabet gibi düzenli ilaç kullanımı gerektiren hastalıklarda ya da osteoropoz varlığında diş implantı öncesi ek tedaviler ve önlemler gerekebilir.

Çürümeye bağlı olarak zarar görmüş ve kurtarılamayacak durumda olan dişler, doğuştan veya genetik nedenlerle eksik dişle doğmuş olma ya da travma sonrasında dişin kaybedilmesi durumunda uygulanabilecek en etkin ve başarılı tedavi implanttır. Ancak izmirimplant tedavisinin başarılı bir şekilde yapılmasında, tedaviyi gerçekleştiren hekimin etkisi oldukça yüksektir. Bu nedenle implant tedavisi yaptırmayı düşünen hastaların, bu alanda uzmanlaşmış bir hekime danışmaları önemlidir.

Modern ve Teknolojik Ekipmanlar ile İmplant Tedavisi

İzmir Bayraklı'da yer alan Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde,implant tedavisini bu alanda uzmanlaşmış diş hekimleri gerçekleştirmektedir. Ağız ve diş sağlığı merkezimizde implant tedavinizi başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Eksik dişlerin neden olduğu çiğneme bozuklukları, çene yapısının zarar görmesi gibi durumları önlemek için implant tedavisi yaptırmak önemlidir. Kozmetik görünüm açısından da eksik dişler, gülümsemenin saklanmasına neden olarak hastaların özgüvenini azaltabilir. Doğal dişten ayırt edilemeyecek yapıda olan ve başarılı bir şekilde yapıldığında yüksek oranda uyumluluk sağlayan implant tedavisini, Dentomega’da yaptırarak sağlıklı bir diş ve ağız yapısı ile özgüveni yüksek bir gülümsemeye sahip olabilirsiniz.

İzmir Bayraklı’da bulunan Dentomega kliniğimizde implant tedavisini yüksek başarı oranları ile uyguladığımız gibi; diş ağrısı, çenede veya yüz bölgesinde şişme ya da çiğneme zorluğu gibi sorunlarla karşılaşılması durumunda hastalarımızın implant kontrollerini hızlı bir şekilde tamamlıyor ve gerekli tedaviyi uyguluyoruz.

implant tedavisi yaptırmak isteyen hastalarımız için sürecimiz şu şekilde ilerliyor:

  • İmplant tedavisi yaptıracak hastalarımıza telefon aracılığıyla ön bilgilendirme yaptıktan sonra kliniğimize davet ediyoruz. Burada hastaların detaylı klinik muayenelerini gerçekleştirip röntgen filmlerini aldıktan sonra tedaviye başlıyoruz.
  • Klinik muayene, röntgen ve implant uygulamasının ilk aşaması ortalama 50-60 dakikada tamamlanıyor. Tedavinin ilk aşamasının tamamlanmasının ardından hastalarımızın durumunu uzaktan kontrol ediyor, gerekli gördüğümüz durumlarda tekrar kliniğimizde ağırlıyoruz.
  • İmplant çivisinin çene kemiğine uyumu için gerekli olan süre tamamlandıktan sonra diş protezinin takılması için hastamızı tekrar kliniğe davet ediyor ve bu işlem de tamamlandıktan sonra düzenli kontroller için iletişimi devam ettiriyoruz.

Diş İmplantı Fiyatları

Diş implantı, tek bir diş için yapılabileceği gibi, birden fazla diş için yapılabilir. İleri düzeyde diş kaybı olan hastalar için ise çıkarılabilir protez dişler yerine tüm dişler için implant tedavisi uygulanabilir. İmplant tedavisinde kullanılan malzemeler son derece pahalı olduğu için, implant tedavisinin fiyatı da diş çekimi ya da dolgu gibi tedavilere oranla yüksektir. İmplant tedavisinin fiyatı, tedavide kullanılan malzemelerin kalitesi, tedaviyi gerçekleştiren hekimin bu alandaki uzmanlığı ve deneyimine bağlı olarak şekillenir. Dentomega diş implantı fiyatları hakkında bilgi almak ve tedavinin nasıl ilerlediğini öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.