KADIKÖY BELEDİYESİ,YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

KADIKÖY BELEDİYESİ,YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Kadıköy Belediyesi Arama Kurtarma Takımı, ülkenin birçok noktasında çıkan orman yangınlarına müdahale etmek için yangın bölgelerine gitti.

Kadıköy Belediyesi Arama Kurtarma Takımı, ülkenin birçok noktasında çıkan orman yangınlarına müdahale etmek için yangın bölgelerine gitti. Belediye, sahada olan ekiplerinden gelen ihtiyaç listesi doğrultusunda, “Kadıköy Yanınızda” sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Kadıköy Belediyesi, yangın bölgelerindeki ekiplerden gelen ihtiyaç listesindeki malzemeleri temin edebilmek için “Kadıköy Yanınızda” sloganıyla yardım kampanyası başlattı. Listede yer alan malzemeler, Kadıköy Belediyesi’nin Hasanpaşa’daki başkanlık binasına teslim edilebiliyor.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “Afet noktalarından anlık bilgiler alıyorum ve acil ihtiyaç ve talepler doğrultusunda Kadıköy’den o noktalara ulaşarak yaraları sarıyoruz. Bugün de afet yardım kampanyamızı başlattık. Kampanyamızı, Kadıköylülerin de desteğiyle hızlıca tamamlayıp, acil afet noktalarına ulaştıracağız. Mücadelemizi, bütün canlılar için zararı yok etmek üzerine sürdürüyoruz. Yok olan ağaçların tekrar yerini alması için de aynı mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.

İhtiyaç listesinde yer alan malzemeler şunlar: Maske (N95, FFP3, FFP2), kafa feneri, el feneri, tansiyon aleti, nefes açıcı sprey (etken maddesi salbutamol), lokal anestezik, yara ve yanık kremi, suni göz yaşı, göz damlası, gazlı bez, boğaz pastili, batikon, ağrı kesici, baret, şapka, yanmaz eldiven, yanmaz tulum, yanmaz ayakkabı, yanmaz bot, uzun kollu ince tişört, sırt çantası, termal uzun çorap, taşınabilir şarj aleti.

Listede yer alan ilaçlar, sahada görevli doktorlara teslim edilecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum