Kadıköy Sahrayıcedit'e Kadın Muhtar

Kadıköy Sahrayıcedit'e Kadın Muhtar

Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi’nde muhtarlık seçiminde,24 aday içinde, fark atarak, muhtarlığı Seval Özkan kazandı.

Gazetemizin Genel yayın yönetmeni Seval Özkan ezici bir farkla mahalle muhtarı oldu.
Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi’nde Muhtar Şadan Batok’un geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmesinin ardından, yeni bir muhtar seçmek için 12 Haziran Pazar günü yapılan seçimde, Seval Özkan oyların büyük bir bölümünü alarak muhtar seçildi.
Bir önceki seçimlerde çok az bir farkla ikinci olan Seval Özkan; çağdaş, demokrat, Atatürkçü, çevreci ve yenilikçi bir aday olarak biliniyordu.
Seval Özkan; “Öncelikle seçilmemde oylarıyla beni destekleyen Sahrayıcedid halkına sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yeni bir anlayış, projeler, belediye ve diğer kurumlarla etkin iletişim ve işbirliği içinde çağdaş bir Sahrayıcedid için çalışacağımı bildirmek istiyorum” dedi.
Seval Özkan kimdir…
Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Özkan, Marmara Üniversitesi’nde Uluslararası Bankacılık ve New York’ta Bilgi Sistemleri Yöneticiliği alanlarında yüksek lisans yaptı.
Bankacılık sektöründe, değişik bankalarda Hazine ve Bilgi sistemleri bölümlerinde çalışan Özkan, sivil toplum kuruluşlarında çalışmanın bir hayat tarzı olduğunu ve tüm vatandaşların görevi olduğunu, kendisinin de pek çok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak çalıştığını sözlerine ekledi.
 
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum