KADIN ÇALIŞANLARA ÇOK ÖZEL HEDİYE

KADIN ÇALIŞANLARA ÇOK ÖZEL HEDİYE

Sarıyer Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, kadın cinayetlerini unutturmamak için kadın çalışanları adına 700 fidan dikti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını unutmayan Sarıyer Belediyesi, ÇEKÜL Vakfı’na bağışta bulunarak, kadın çalışanları adına 
Tekirdağ Uçmakdere Ormaları’na fidan dikti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarıyla buluşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, her bir kadın çalışanı adına özel ağaç dikim sertifikasını kadınlara hediye etti.

 

KADIN CİNAYETLERİNİ UNUTTURMAMAK İÇİN

 

Başkan Şükrü Genç’in sertifikada yer alan mesajında, “Vicdanımızda derin yaralar açan kadın cinayetlerini unutturmamak için Tekirdağ Uçmakdere 2 Mevkii 7 Ağaç Ormanlarına hepinizin adına birer fidan diktik. Bu fidanlar büyüdükçe kayıplarımızı hatırlayacak ve hatırlatacağız. Daha Eşit ve özgün bir dünya dileklerimle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutluyor, sevgilerimiz sunuyorum” ifadeleri yer aldı.


Kaynak: Sarıyer Belediyesi




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.