KADIN MÜŞTERİSİNİ DARP EDEN TAKSİ ŞOFÖRÜ YAKALANDI

KADIN MÜŞTERİSİNİ DARP EDEN TAKSİ ŞOFÖRÜ YAKALANDI

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, iddiaya göre para bozdurma tartışması yüzünden yabancı uyruklu kadın müşterisini darp eden taksi şoförü yakalandı.

Beyoğlu'nda bir taksi şoförünün, aracından inen kadın müşterisini darp ettiği görüntüler medyaya yansımıştı. İddiaya göre, bir marketin önünde taksiden inmek isteyen yabancı uyruklu kadın müşteri, yolculuk ücretini uzatarak şoförden parayı bozdurmasını istedi. Taksi şoförünün, parayı müşterinin bozdurması gerektiğini söylemesi üzerine ikisi arasında tartışma çıktı. Müşterinin taksiden inmesinin ardından sokak ortasında devam eden tartışma sırasında şoför ile kadın arasında itişme yaşandı. İtişme sırasında yere düşen müşteri ile şoför arasında aracın etrafında kovalamaca başladı. Koşarak kaçmaya çalışan kadın, birkaç metre sonra kendisini yakalayan taksicinin çelmesiyle yere düştü. Yere düşmesinin ardından ağzı, burnu kan içinde kalan kadına tekme attığı iddia edilen taksi şoförü, kendisine müdahale eden esnaf ve vatandaşlar tarafından uzaklaştırıldı.

Şoför daha sonra taksisinin yanına gelirken, kadın da arkasından takip etti. Taksicinin aracına binerek uzaklaşmak istemesi üzerine kadın müşteri taksinin önüne geçerek durdurmak istedi. Taksici aracını kendini engellemeye çalışan kadının üzerine sürerek olay yerinden kaçtı. Bu sırada, kadın müşteri elindeki sert bir cisimle taksinin sol arka camına vurarak kırdı. Yaşananların ardından esnaf ve vatandaşlar tarafından teskin edilen kadının herhangi bir şikâyet başvurusunda bulunmadığı öğrenildi.

Yaşananlarla ilgili soruşturma başlatan polis, olayın 20 Temmuz'da saat 05.45'te meydana geldiğini belirledi. Polis olay günü aracı kullandığı belirlenen A.K.'yi yakaladı. Taksi sürücüsünün, "kasten yaralama" suçundan hakkında yapılan işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şoförün çalışma ruhsatının askıya alındığını ve hakkında süreç başlatıldığını duyurmuştu.     

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.