Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Sürüyor...

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Sürüyor...

 

 

Babalar ve Çocuklar Mutfakta

 

25 Kasım Kadına Yönelik ŞiddeteKarşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında; Adana Büyükşehir Belediyesi Kadınve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca; Babalar ve Çocuklar MutfaktaAtölyesi düzenlendi.

Atölye çalışması; Adana BüyükşehirBelediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Hizmetleri ŞubeMüdürlüğü’ne bağlı Merkez Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören 13 öğrenci vebabalarının katılımı ile Galleria Migros Aile Kulübü iş birliğinde ESAS 01Burda AVM'de yapıldı.

Mutfak atölyesi, erkeklerin ve erkekçocuklarının toplumsal cinsiyet eşitliğine katılımını sağlama yönündefarkındalık sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Ayrıca atölye ile erkeklerin vebabaların, bakım hizmetleri, nasıl sorumluluk alacakları ile ilgili keyiflizaman geçirmeleri sağlandı.

Atölyede çocuklar, babalarıylabirlikte şeker hamurundan kurabiye ve süslemeler yaparak keyifli vakit geçirdiler.Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nınhazırladığı “çocuk ihmal ve istismar bilgilendirme broşürleri” dağıtılarak,çocuğa yönelik ihmal ve istismar durumunda başvuru yapılabilecek merkezler veiletişim numaraları hakkında bilgilendirme yapıldı. Babalar ve çocuklarınbirlikte daha çok zaman geçirmesine yönelik farkındalık yaratmayı amaçlayanbenzer etkinlikler, çeşitlendirerek devam ettirilecek.

 

jwnsrIokr5mkq82xdqchypux.jpg

2wgzernvtdgIy0uhlrzqdwpn.jpg

pa2gldcyus0f47astvqpdv3j.jpg

5lls1joxwd4vfzzbxIu36cdh.jpg

cig6nzxmvjbfhjksyqdbrdt7.jpg

pt581pu4fjk0hwz2osojw6ey.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.