KADINLAR İÇİN GİRİŞİM HIZLANDIRMA KAMPI’NIN İKİNCİSİ BAŞLIYOR

KADINLAR İÇİN GİRİŞİM HIZLANDIRMA KAMPI’NIN İKİNCİSİ BAŞLIYOR

Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi’nin (AKAGİM) hazırladığı bu yılki Girişim Hızlandırma Kampı’nın ikincisi 16 Eylül’de başlayacak.Kad..

Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi’nin (AKAGİM) hazırladığı bu yılki Girişim Hızlandırma Kampı’nın ikincisi 16 Eylül’de başlayacak.

Kadınların kendi iş fikirlerini geliştirip, işyerlerini kurabilmelerine destek vermek için kurulan merkez, girişimci kadınlara eğitim dolu bir kamp programı hazırladı.

Zenginleştirilmiş Girişimcilik Eğitimi, Yönetim Becerilerini Geliştirme Eğitimi ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecek kurs dönemi 3 ay sürecek.

Kayıtlar için son tarihinin 10 Eylül 2019 olduğu Girişim Hızlandırma Kampında, mülakatlar ise 11 Eylül’de gerçekleştirilecek.  

Bu süreç içerisinde; eğitimler ve seminerler  Pazartesi-Çarşamba günleri saat 10:00 -16:00 arasında verilecek. Cuma günleri 2 farklı mentor olacak ve 6’şar seanslık mentorluk görüşmeleri devam edecek.

Kayıt olmak isteyen kadınlar, Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi’ne başvurabilir. Bilgi almak için ise; Ataşehir Belediyesi’nin 0216 570 50 00 telefon hattından 5707 -5740 -5775 dâhili numaralarını arayabilirsiniz.

 

Eğitimlerin içerikleri hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

https://akagim.atasehir.bel.tr/sayfalar/zenginlestirilmis-girisimcilik-egitimi

https://akagim.atasehir.bel.tr/sayfalar/yonetim-becerilerini-gelistirme-egitimi

https://akagim.atasehir.bel.tr/sayfalar/uygulamali-girisimcilik-egitimi

  


Kaynak: Ataşehir Belediyesi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.