Kadınların Ürettiği El Emeği Ürünler Sergilendi

Kadınların Ürettiği El Emeği Ürünler Sergilendi

Kadınlarınürettiği el emeği ürünler, Esenyurt Belediyesi’nin kurduğu stantlardasergilendi. Sergiye katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,ürünleri tek tek inceleyerek, kadınları hayatın her alanında desteklemeye devamedeceklerini söyledi.

EsenyurtBelediyesi’nin kültür ve sanat kurslarında eğitim alan kadınların ürettiği elemeği göz nuru ürünler, açılan yıl sonu sergisinde vatandaşların beğenisinesunuldu. Belediye bünyesindeki kültür merkezlerinde verilen ahşap boyama,biçki-dikiş, çanta tasarım, takı tasarım, resim gibi çeşitli el sanatlarıkurslarında eğitim alan kadınlar, yıl boyunca öğrendikleri bilgilerle ürünlerortaya koydu. Açılan yıl sonu sergisinde ürünlerini sergileyen kadınlar,emeklerini kazanca dönüştürme imkânı da buldu.

“Hayatı BirlikteGüzelleştireceğiz”

Sergilerinaçılışını yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Umarımyeteneklerinizin açığa çıkması için bir vesile olmuşuzdur. Güzel vakitgeçirmişsinizdir diye düşünüyorum. Bütün zorluklarına rağmen hayatı birliktegüzelleştireceğiz. Öğretmenlerimizle beraber çalıştınız, didindiniz, yenişeyler yaptınız. Ben emekleri için öncelikle öğretmenlerimize teşekkürediyorum. Sizlere de başarılar diliyorum” dedi.

ttb5bq7g0uqjszodarjpls1x.jpg

cmoclquk9waytnv1zhpgek4t.jpg

emyzgjf0u52d3kpxpslnhoq7.jpg

zgmpddhk0tjeqemgrqunoj15.jpg

mstrhdr50gbthfnzksxucj4u.jpg

weuxjnob4szlp9fs6ethk0w2.jpg

shpndivs5yc03zjlzmquveot.jpg

ys5zud10pqnadclvvsx6g3z2.jpg

feonj76kdtuxsyzpbz3cjvyp.jpg

oyhlmerciptpwk9kta0sz57q.jpg

efoj48ngyw6stxm03vqxyeqc.jpg

rzf75dum3ao81uzoklnwagky.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.