Kadir Gecesi’nde binlerce Esenyurtlu aynı sofrada buluştu

Kadir Gecesi’nde binlerce Esenyurtlu aynı sofrada buluştu

Esenyurtlular, Kadir Gecesi dolayısıylaCumhuriyet Meydanı’nda kurulan ‘Halil İbrahim’ sofrasında buluştu. Birlik veberaberliğin hâkim olduğu sofrada dualar edilerek, oruçlar açıldı.

Ramazan ayı dolayısıyla her gün farklı birmahallede kalabalık iftar programları düzenleyen Esenyurt Belediyesi, KadirGecesi’nde de binlerce Esenyurtluyu aynı sofrada buluşturdu. EsenyurtCumhuriyet Meydanı’nda kurulan sofrada binlerce vatandaş paylaşmanın öneminihissetti. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda semazen gösterisininardından dualar edilerek, oruçlar açıldı. Birlik ve beraberliğin hâkim olduğu sofradavatandaşlarla bir arada olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,“Hoş geldiniz, sefalar geldiniz, iyi ki geldiniz, iyi ki Esenyurtluyuz. Allahtuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allah bizi namerde muhtaç etmesin. Ailemizinkarşısına boynu büküp göndermesin. Birliğimiz, beraberliğimiz, dirliğimiz daimolsun. İnşallah hep beraber güzel günler yaşayacağız. Bayramınızı da şimdidentebrik ediyorum. Bugün Kadir Gecesi, Allah bütün dualarımızı kabul etsin. Güzelgünlerde buluşmak üzere hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Camileri gül kokusu sardı

Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlarınibadetlerini temiz bir ortamda yapabilmesi için Esenyurt genelindeki camilerbelediye ekipleri tarafından temizlenerek, gül suyu ile yıkandı. ArdındanEsenyurt Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleriteravih namazı çıkışında vatandaşlara kandil simidi ve lokum ikramında bulundu.

ka3e5tqmo20njytgdprjbnlx.jpg

ccweuqyv0sht6bf2wpthevoa.jpg

a3tw5uugt6wm8nldck07bqvb.jpg

ki45jtnwdtnjy3vI829el7df.jpg

czntmdpxxpdorlsvvk3jkyew.jpg

4veIpgzlfsdrxwd2usjy7oxk.jpg

yfkwxvxyptiscd8mfukb3gtn.jpg

zgawow0gdj9sopxriezIeth6.jpg

qz9mhya2eowmt4uk3p5sxoxj.jpg

8x3kng2smzvda0aspzcl4ent.jpg

nzav34ly2h9sbtev6muxkfpy.jpg

fcuvdxtb0kfpImry9buhznjx.jpg

qnuzv2k1fygyxp7Iww0l4ade.jpg

pzb8ser3kbk1yvfgwx0nhhma.jpg

2fay0cj4leummidbtnkwcnxq.jpg

wlswnyfmonz0trarf3i69jkc.jpg

ld09zkjmbsqnzeec25od8kxh.jpg

qzarxqmcbcw2fvrdfnugj1m8.jpg

Itxtymegacoakphrem19jqib.jpg

2txz6orc3nerxkgnhjmsI4ql.jpg

syy7hdzj3ulvbpkmIqwzo8fr.jpg

vqxrda2seuefpm5vn3Iqlbb4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.