Kaftancıoğlu çalışmalarına Kâğıthane’de devam etti

Kaftancıoğlu çalışmalarına Kâğıthane’de devam etti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu il ve ilçe örgütüyle birlikte 2023 seçimleri yaklaşırken İstanbul’un çeşitli bölgelerinde kapı kapı dolaşıyor, son durak ise Kâğıthane oldu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na Kağıthane İlçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ, il yöneticileri ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Kaftancıoğlu, Çağlayan Gültepe ve Çeliktepe mahallerindeki ziyaretlere katıldı. Ziyaretlerde CHP’nin politikaları yanı sıra ağırlıklı olarak, CHP’nin Aile Destekleri Sigortası projesi anlatıldı

Kaftancıoğlu ile konuşan insanlar, yaşadıkları ekonomik sorunlardan dert yandı. Kaftancıoğlu, “Sosyal demokrat bir yönetimde bunların çözümü var. Hep birlikte değiştireceğiz; hep birlikte yöneteceğiz. 2023 seçimlerine çok az zaman kaldı, Bu ülkenin gelirlerini halka değil kendi ceplerine bağlayanlar için yolun sonu geldi” dedi.

Kağıthane ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ ile birlikte, Gittiği her yerde vatandaşların ekonomik sorunlarla ilgili şikayetlerini dinlediğini kaydeden Kaftancıoğlu, “Sosyal demokrat bir yönetimde biz bu ülkenin ekonomik özgürlüğünü sağlayacağız, bu günler geçecek” dedi.

Çağlayan, Çeliktepe ve Gültepe Mahallesinde çalışmalar yürütüldü. Ortabayır Mahallesi’nde bulunan Gültepe Kültür Derneği, Bitlis Dikme Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ziyaret edildi. Kaftancıoğlu’nun yaptığı ziyaretlerde en çok ekonomiye dair, yaşanan haksızlıklara dair sorular sorulurken, yurttaşlar “Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?” sorusunu ise hiç sormadı.

İBB’nin CHP’de olması ve kampanya nedeniyle sürekli sahada olmanın moraliyle CHP’liler çalışmalarını rahat bir şekilde yürütüyorlar. CHP mahalle temsilcileri geçmişte kendilerine açılmayan kapıların artık açıldığını söyleyen Kaftancıoğlu, yoksulluğun, yoksunluğun ortadan kaldırılması için iktidarın değişmesi gerektiğini işaret ederek, Kâğıthane halkından destek istedi.

site1.jpg

site2.jpg

site3.jpg

site5.jpg

site6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.