KAFTANCIOĞLU, KATLEDİLEN GÜLSÜM YARIŞ’IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

KAFTANCIOĞLU, KATLEDİLEN GÜLSÜM YARIŞ’IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu; geçtiğimiz ay boşandığı erkek tarafından katledilen Gülsüm Yarış’ın ailesini ziyaret etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu; geçtiğimiz ay boşandığı erkek tarafından katledilen Gülsüm Yarış’ın ailesini ziyaret etti. Yarış’ın ailesine başsağlığı dileyen Kaftancıoğlu, “Bu suçun karşılığı cezalarda var aslında mevcut cezalar uygulansa cesaret edemeyecekler bu cinayetleri işlemeye” diye konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi’nde 13 Kasım’da katledilen Gülsüm Yarış’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Aileye başsağlığı dileyen Kaftancıoğlu, şunları söyledi:

“Sizin yüreğinize çok ağır düşüyor. Bu olayları duydukça başta biz kadınlar ama hepimizin yüreğine ağır düşüyor. Olay olduğundan bu yana benim de hiç aklımdan çıkmadı. Acı azalmıyor ne yazık ki. Azaltamasak da paylaşalım. Yalnız olmadığınızı hissettirelim istedik. Bu suçun karşılığı cezalarda var aslında mevcut cezalar uygulansa cesaret edemeyecekler bu cinayetleri işlemeye ama hukuk bilmezliği insanların, ‘Nasıl olsa ben öldürürüm iyi halden faydalanırım’ diyor.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.