KAFTANCIOĞLU'NDAN GÜLŞEN'İN TUTUKLANMASINA TEPKİ

KAFTANCIOĞLU'NDAN GÜLŞEN'İN TUTUKLANMASINA TEPKİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasıyla ilgili “Vatandaş artık yargıya olan güveni de o kadar kaybetmiş ki sohbetlerde bu da karşımıza çıkıyordu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasıyla ilgili “Vatandaş artık yargıya olan güveni de o kadar kaybetmiş ki sohbetlerde bu da karşımıza çıkıyordu. İşte vatandaş yargıya olan güvenini Gülşen’in bu şekilde hukuksuz tutuklanmasına tepki gösterdiği için de kaybediyor... Bir sanatçının aylar öncesinden söylediği ve niyetini de kendisini çok açıkça ifade ettiği, oradaki bir kesimi incittiğini hissederek özür dilediği, ki çok kıymetli ve samimi bir özürdür bu, özür dilediği bir durumdan dolayı tutuklanıyor olmasının halkta hiçbir karşılığı yok. "Hiçbir karşılığı yok" derken bu şekilde tutuklanıyor olmasının yüreklerinde yarattığı haksızlık ya da adaletsizlik duygusu dışında” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “80 Günde Devr-i Alem” başlıklı saha çalışması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kaftancıoğlu, basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.