KAĞITHANE BAKKALLAR ODASI'NDA YILMAZ KAYA GÜVEN TAZELEDİ

KAĞITHANE BAKKALLAR ODASI'NDA YILMAZ KAYA GÜVEN TAZELEDİ

Kağıthane Bakkallar ve Bayiler Odası Olağan Genel Kurul yapıldı.1 adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Yılmaz Kaya yeniden başkanlığa seçildi.

Kağıthane Kültür Merkezi’nde başlayan genel kurula, Kağıthane belediye başkanı Mevlüt Öztekin, Oda başkanları, STK başkanları ve esnaflar katıldı.

Genel kurulda konuşan mevcut başkan Yılmaz Kaya, “Seçimden seçime değil her zaman sizin yanınızda olmak için buradayız. Pandemi döneminde birçok sıkıntılar yaşadınız. Sizler pandemi döneminin gizli kahramanlarısınız. Artık yalnız değilsiniz. Sizlerin sesi olmak için buradayız. Tespit ettiğimiz sorunlar ve yapmamız gereken her türlü hususta siz değerli üyelerimizi de bilgilendirip, odamızı birlikte yöneteceğiz” dedi.

 Kongrede yeniden başkanlığa seçilen Yılmaz Kaya, genel kurula katılan protokole, kongre üyelerine ve mazereti dolayısıyla katılamayarak desteklerini belirtenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

274466261-277622904485616-3373263502636385078-n.jpg

eke2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.