Kağıthane başkanını bekliyor…

Kağıthane başkanını bekliyor…

Yerel seçim heyecanı Kâğıthane’yi iyice sarmış bulunuyor. Seçim arifesinde kıran kırana bir mücadele yaşanıyor…

 Kâğıthane’de yerel seçimler tüm heyecanıyla kendini hissettirmeye başladı. 30 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler için siyasi partiler ve adayları tüm hızıyla propaganda çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar sık sık halkla buluşup vaadlerini anlatırken, partilere ait seçim arabaları, adayların ve siyasi partilerin seçim müziklerini çalarak Kâğıthane’nin cadde ve sokaklarında geziyor.


Alo Fatih'ler, basına, yargıya, emniyete müdahaleler, gezi olayları, 17 Aralık soruşturmaları, cemaat derken siyasi tarihimizin en hareketli seçimlerinden biri yaklaşıyor. Yerel seçimler de  Kâğıthane’de, CHP, AKP, Saadet Partisi , MHP, DSP, BBP’nin, İşçi Partisinin  adayları sahaya çıktı. Vatandaşlar genel yaşanan olayları bir tarafa bırakıp, Kâğıthane için en önemlisi hangi adayın, Kâğıthane’ye hizmet edebileceğini daha çok önemsiyor.

İktidara giden en önemli yolun yerel belediyelerden özellikle İstanbul büyükşehir belediyesinden geçtiğini düşünecek olursak tarihimiz açısından çok önemli bir kavşak olacaktır. Ak Parti Fazlı Kılıç, MHP Ali Derindağ, CHP Serdar Kurşun, Saadet Partisi, Zeynel Keskin, DSP Hüsnü Bediroğlu, İşçi Partisi Zeynep Türesin, BBP Âdem Mamaç Kâğıthane belediye başkanı olmak için kıyasıya yarışacak.

Ak Parti adayı mevcut belediye başkanı Fazlı Kılıç, mütevazı kişiliği ile, çalışmalarına büyük bir hız vererek üçüncü kez belediye başkanı olma hesabını yapıyor.

Örgüt içinde büyük sıkıntılar yaşayan, CHP belediye başkan adayı Serdar Kurşun’un çabaları ile seçim çalışmaları sürüyor. CHP’de şimdiye kadar olmayan, adaya özel seçim müzikleri, çok fazla seçim otobüsleri dikkat çekiyor.

Çıkardıkları yeni aday Ali Derindağ ile seçim havasını yakalayan, MHP Kâğıthane teşkilatı, İlk kez meydanlarda birlik ve beraberliği yakalamış gibi görünüyor. Belediye başkan adayı Ali Derindağ’ın etrafında kenetlenen İlçe teşkilatı : ”Biz Kâğıthane’yi aldık” atmosferine girmiş gibi görünüyor.

Seçim günü, CHP geleceğine Ak Parti gelsin diye, Ak Partiye yönlenen Saadet Partililer, Belediye  başkan adayı Zeynel Keskin’in  belediye başkan adayı olmasıyla bu düşünce tamamen yok oldu.  Saadet Partisi’nin şimdiden ne kadar oy alacağı merak edilen parti oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.