KAĞITHANE BELEDİYESİ KADIN ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

KAĞITHANE BELEDİYESİ KADIN ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

Kağıthane Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Nurtepe Sosyal Tesislerinde kadın personellerine özel bir program gerçekleştirdi.

Kağıthane Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kendi personelini unutmadı. Nurtepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen programla belediye bünyesinde çalışan kadın personeller bir araya gelerek, kadın dayanışmasına dikkat çektiler.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan’ın eşi İrdem Taşkoparan ve AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse tüm masaları tek tek dolaşarak kadınlara karanfil dağıttı.

Kadınlara özel hediyelerin de dağıtıldığı programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da katıldı. Kadının toplumun inşa edilmesindeki rolüne değinen Başkan Fazlı Kılıç; ‘’Kadınlarımız, onlar aslında geleceğin mimarları, onlar sadece anne değil aynı zamanda birer öğretmen, gelecekte bu ülkeyi daha aydınlık noktalara taşıyacak olan çocuklarımızın öğretmenleri, bu yüzden  kadınların toplum içinde bulundukları nokta çok daha büyük önem arz etmektedir. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. ‘’ dedi.

Belediye olarak yaptıkları çalışmaların bir ekip işi olduğunu belirten Başkan Fazlı Kılıç; ‘’Bu noktada kadın personellerimize ayrı bir teşekkür daha ediyorum. Bugün Kağıthane’yi içinde bulunduğu konuma taşıyabildiysek bu hepimizin eseridir.’’ Dedi.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi
























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.