KAĞITHANE BELEDİYESİ SAĞLIK YATIRIMLARINI HIZLANDIRDI

KAĞITHANE BELEDİYESİ SAĞLIK YATIRIMLARINI HIZLANDIRDI

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ne yeni bir aile sağlığı merkezi daha yapıldı.

Kağıthane Belediyesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Yeni Kültür Merkezi'nde inşa edilen aile sağlığı merkezi hizmet vermeye başladı. Kağıthane Belediyesi tarafından tahsis edilen 450 m2 alanda 5 birimden oluşan Aile Sağlığı Merkezi; Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Kağıthane Eğitim Aile Sağlığı Merkezi'nde vatandaşlar rutin sağlık kontrollerini yaptırabilecek. Ayrıca muayene, kan tahlili, çocuk takip, aşı ve sağlık raporu çıkartma gibi hizmetler de alınabilecek.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin pandemi nedeniyle sağlık alanındaki yatırımlarını hızlandırdıklarını söyledi Başkan Öztekin; ''Geçtiğimiz ay Gürsel Mahallemize de bir aile sağlığı merkezi kazandırdık. Bu ay da kültür merkezimizde yer tahsisini yaptığımız Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Eğitim Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı. Vatandaşlarımız hastanelerde yoğunluk oluşturmadan buralarda rutin sağlık kontrolleri ve muayenelerini olabilecekler. Kağıthane'mize hayırlı olsun.'' dedi.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi



















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.