KAĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA HİJYEN EĞİTİMİ

KAĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA HİJYEN EĞİTİMİ

Vatandaşların; temiz, sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için seferberlik başlatan Kağıthane Belediyesi ‘Hijyen ve Sanitasyon Eğitim’ programları gerçekleştirdi.

Gıda üretimi ve satışı yapan esnafta, uluslararası kalite standartları doğrultusunda farkındalık oluşturmak isteyen ve vatandaşın güvenilir gıdaya ulaşabilmesini hedefleyen Kağıthane Belediyesi, esnafların katıldığı ‘Hijyen ve Sanitasyon’ seminerleri gerçekleştirdi. Farklı sektörden bir çok esnafa uzmanlar tarafından eğitimler verilirken dikkat etmeleri gereken noktalar paylaşıldı.

Lokanta, restoran, kafeterya, market, büfe, manav, şarküteri, fırın, pastane gibi bir çok sektörden esnafın bir araya geldiği eğitim seminerlerinde üretim, pazarlama ve satış aşaması ile ilgili bir çok önemli detay paylaşıldı.

Kağıthane İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ve Kağıthane İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün de destekleriyle gerçekleştirilen seminerlerden, İstanbul’un çeşitli ilçelerinde ikamet eden yaklaşık bin 200 esnaf yararlandı. Sektörel bazda ilk kez gerçekleştirilmiş olan eğitimler neticesinde esnaflar daha sağlıklı ve güvenilir üretim ve satışın nasıl yapılacağı ile ilgili bir çok konuda bilgi sahibi oldular.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.