Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası başkanını seçti

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası başkanını seçti

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası seçimi tek listeyle yapıldı. Mevcut başkan Mehmet İhsan Mutlu, Genel Kurula katılan tüm üyelerin oylarını alarak tekrar Berberler ve Kuaförler odası başkanı seçildi

Kongrenin Divan başkanlığına Esnaf Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu yardımcılığına ise Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı seçildi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Oda başkanları: Ömer Osmanoğlu, Kemal Sarı, Bülent Kasapoğlu, muhtarlar, meclis üyeler ve çok sayıda üye katıldı.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Mehmet İhsan Mutlu yaptığı konuşmada, " Geride bıraktığımız dört yıl içerisinde yapmış olduğumuz çalışmaları sizlere faaliyet raporunda aktaracağız, ancak özellikle ifade etmek isterim ki bu dönem içerisinde başta Belediyemiz olmak üzere tüm Kamu Kurum ve kuruluşları ile koordineli çalışmalarımız sonucunda oda üyelerimizin bir çok sorunlarını çözmeye çalıştık. Ebetteki bu çalışmalarımız yeterli değil,  öyle ki zaman ilerledikçe ihtiyaçlar artıyor ve daha çok çeşitleniyor her geçen gün artan ihtiyaçlara ise cevap veremeyen esnafımız zaman zaman zor durumlarda kalıyor. Bize göre bu sıkıntıların aşılmasının tek yolu birlik ve beraberlik içerisinde tek ses tek nefes olmaktan geçiyor" dedi

İŞTE BERBERLER ODASININ YENİ YÖNETİMİ

(Oda Başkanı Mehmet İhsan Mutlu)

Asil Üyeler:

Cengiz Açıkça, Hüseyin Türkmen, Sadık Cesur, Sadi Doruk, Vahdet Çakır, Kenan Pala

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

İsmail Gül, Hasan Erçetin, Hasan Kaya, Sait İskender, Ali Özcanlı, Gülay Albayrak, Ümmühan Kınay

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.