Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Üyeleriyle Buluştu

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Üyeleriyle Buluştu

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu Kağıthane Hamidiye Sosyal tesisinde üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

Kağıthane Belediyesi Hamidiye Sosyal Tesisleri’nde kahvaltı da üyeleriyle buluşan   Kağıthane Berberler ve Kuaförler odası, üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.. Toplantıya Kağıthane kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane belediye başkanı Fazlı Kılıç, oda başkanları, ve muhtarlar katıldı.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu yaptığı açılış konuşmasında, " Odamızın çok değerli üyeleri sevgili meslektaşlarım, bugün burada bir araya gelerek sizlerle sohbet etmeyi,mesleki sorunlarımızı tartışmayı ve çözüm önerilerini dinlemeyi arzu ettiğimiz için toplanmış bulunmaktayız. Mesleki  sorunlarımızdan daha çok üyelerimizin bir araya gelmemesi sorunlara ortak akıl yoluyla çözüm bulmak için çaba sarf etmemeleri,karşımıza çıkan en önemli meselelerin başında gelmektedir.Siz değerli üyelerimizin birlik olmak bilinci mesleklerine sahip çıkma ve dolayısıyla mesleki sorunların çözümünde kamu kurumları nezdinde birlik ve beraberlik içerisinde görünme ve güç birliği içerinde olmaları  meselelerimizin  çözümünde bizlere büyük mesafeler kazandıracaktır. Odamız kamu kurumları ile olan ilişki sorun,her  türlü probleminizde köprü vazifesi görmektedir.Sizlerden ricam her türlü probleminizde bizlere ulaşmanızdır.İyi ve kötü günümüzde birbirimize elimizden geldiğince yardımcı olmalıyız" dedi

Başkan Mehmet İhsan Mutlu, "Yönetime geldikten sonra üyelerimiz ile istişare toplantısı düzenledik ve sizlerin sorunlarını dinledik. Kayıtsız çalışan 300 adet dükkana elemanlarımız tarafından tutanak tutulmuş, gerekli kurumlara gönderilmiştir.Bölgemizde pankart asarak ucuzluk kampanyası yapan 48 adet dükkan sahibi esnafımızla gerekli görüşmeler yapılarak pankart kaldırılmıştır.Pazar günü dükkanların kapatılması hususunda belediyemizle yaptığımız ortak çalışma ile uygulamayı ihlal eden esnaf arkadaşlarımıza taviz verilmemiştir. Zor bir mesleği icra ediyoruz.Gününün neredeyse tamamını ayakta çalışarak geçirmek zorunda olan meslektaşlarımızın,kamu kurumları ile olan ilişkilerinin düzeni olarak yürütülmesi için odamız bir çok faaliyeti kısıtlı imkanlarla yerine getirmeye çalışmaktadır.Biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz yeter ki sizlerin arkamızda olduğunu bilelim bu vesile ile hepinizi en derin sevgi ve saygıyla selamlıyorum" diyerek konuşmasına son verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.