KÂĞITHANE’DE GENÇLER HER PAZAR SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR

KÂĞITHANE’DE GENÇLER HER PAZAR SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR

Her pazar sabah namazı vaktinde Kâğıthane’nin farklı mahallelerinde gerçekleşen buluşmalara, vatandaşlar aileleriyle birlikte katılıyor. Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in de zaman zaman gençlere eşlik ettiği buluşmalar, samimi ve manevi bir ortamda yapılıyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaptığı değerlendirmede; “Her pazar gençlerimizle aynı safta buluşmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin aileleriyle birlikte bu ortamı paylaşmaları, manevi birlikteliğimizi güçlendiriyor. Etkinliklere ilgiyi artırmak için çeşitli ödüller de hazırladık.” ifadelerini kullandı.

Program kapsamında, on hafta boyunca düzenli olarak buluşmalara katılan gençlere farklı hediyeler verilecek. Bu uygulama, gençlerin cami alışkanlığını artırmayı ve dini değerlerle bağlarını kuvvetlendirmeyi hedefliyor.

Kâğıthane Belediyesi, düzenlediği bu çalışmalarla hem gençlerin manevi gelişimine katkı sağlamayı hem de ailelerin bir arada huzurlu bir zaman geçirebileceği bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.

8rcelygq7p3mxu1y9niaxeb0.jpg

qxvil2kshg7fjwzw1sjpceuk.jpg

vcjikmawqbp6I94usbk8n3ow.jpg

e2fpqcm9vIltbskw8jj6adxn.jpg

kc04c7gfkoh2usdI1pr5z9ye.jpg

ldfcb2kgxzhy7h6zop4wdrco.jpg

frrwhh612ioblfqcletuq3gt.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.