Kâğıthane Fikri Asım Derneği’nden yardım eli

Kâğıthane Fikri Asım Derneği’nden yardım eli

Kağıthane şube başkanlığını Yavuz Mengü’nün yaptığı 28 ülkede, 73 ilde 168 ilçede faaliyet gösteren ve örgütlenen bir dernek olan Fikri Asım derneği Kâğıthane’de din, dil, renk, mezhep, siyasi görüş, ayırmaksızın yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Yeniden diriliş ruhuyla uyuyan bir Milleti uyandırmayı, unutulan örf ve törelerimizi anımsatmayı kendilerine misyon edinmiş bir sivil toplum kuruluş olan Diriliş başkanları, Devletçi kimliğiyle, Vatanın ve Ümmetin dertleriyle dertlenen, ülkesi ve milleti için fayda sağlayacak projeler üreten ve hayata geçiren, yetişebildiği tüm mazlum coğrafyalara yardım elini uzatan yaraları sarmaya çalışan, ümmet kardeşliğini savunan zerre misali menfaat gözetmeyen ülke menfaatlerini kendi menfaatlerine tercih eden yaptığı yardımlar ile dikkatleri üzerine çeken Kâğıthane Fikri Asım Derneği her akşam bir evi Ramazan ayı boyunca ziyaret ederek kendi imkanları ile yardım ediyor.

Bu büyük hedeflerinin vatan evlatlarına ışık tutarak unutulmaya yüz tutmuş gelenekleri, değerleri gelecek nesillere bırakmak olduğunu belirten Kâğıthane kadın kolları başkanı Yeliz Doğan, “ Fikri Asım Kâğıthane İlçe Teşkilatı olarak gönül sofrası adı altında önceden belirlediğimiz bir ailemizde iftar programları düzenlemekteyiz. Önceden ailenin eksikleri ve ne gibi fayda sağlayacağız konusunda araştırmalar yaptığımız için ailenin durumuna göre yardım sağlamaktayız. Ramazan boyunca birçok aileye ulaşacağımızı düşünüyoruz. Biz kadın kolları olarak yardıma hazırız” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum