Kağıthane Hamidiye'de tek tuşla hizmet

Kağıthane Hamidiye'de tek tuşla hizmet

Hamidiye Mahallesi muhtarı Temel Şardan, vatandaşlara sorunlarının çözümü için arzu ettiğiniz her saatte e-devlet şifresi üzerinden, cep telefonları vasıtasıyla muhtarlığa gelen evrakı görecek sistemi mahalle halkının hizmetine sundu.

Kağıthane Hamidiye mahallesine hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu  ifade eden  Muhtar Temel Şardan, " Biz Hamidiye Muhtarı olarak milletimize hizmet vermek için her dalda gayret sarf ediyoruz.  Milletimizi ve devletimizi seviyoruz. Eğer bir emeğimiz varsa bunu hiç çekinmeden harcamaya çalışıyoruz. Mahallemizde akıllı telefonlara,  android  çalışması yaptık yani vatandaşımızın e-devlet şifresi üzerinden sorgulama yaparak evrak var mı yok mu görecekler, işlerinin yoğunluğundan muhtarlığa gelme zahmetinde bulunmayacaklar  bir tuşla evrak var mı yok mu, var ise ne zaman gelmiş bunu görmek üzere biz bu çalışmayı başlattık. Bu çalışmayla vatandaşlarımızdan olumlu bir tepkiler aldık" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.