Kağıthane Saadet Partisi'nde kongre heyecanı

Kağıthane Saadet Partisi'nde kongre heyecanı

Saadet Partisi Kâğıthane ilçe teşkilatı Mart ayında gerçekleşecek kongre hazırlıklarına dinamik teşkilat kadrosu ile sürdürüyor.

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve “Türk siyasetinin hocası” merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan tarafından 20 Temmuz 2001’de kurulan Saadet Partisi Kâğıthane ilçe teşkilatı Mart ayında gerçekleşecek kongre hazırlıklarına dinamik teşkilat kadrosu ile sürdürüyor.

Kâğıthane’de gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdüren Saadet Partisi Kâğıthane ilçe teşkilatı, yoğun bir katılım ile Nurtepe Sosyal Tesislerinde kahvaltı programı düzenledi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa KAYA’nın da katıldığı kahvaltı programında açılış konuşmasını yapan ve tekrar ilçe başkanı olması beklenen mevcut ilçe başkanı Halid Özgür ATAK yaptığı konuşmada kardeşçe yaşamanın önemine vurgu yaptı

img-0234.JPG

Başkan Atak ,” Ekonomiden dış politikaya, adaletten eğitime birçok konuda ciddi sıkıntıların yaşandığı bugünlerde, milletimizin Saadet Partisi ne olan ihtiyacı daha fazla gün yüzüne çıkmıştır. Biz de Saadet Partisi olarak ülkemiz için kaybedecek bir zamanımız yok diyoruz sorumluluğumuzun farkındayız. Türkiye’nin teminatı olan Saadet Partisinin de bir an evvel siyasette hak ettiği yeri almasının da zamanının geldiğini düşünüyoruz. Türkiye’nin geleceği ancak Milli Görüş ruhuyla şekillenir. Bunun için Saadet Partisini iktidar yapmak için ekip ruhuyla tüm gayretimizle çalışacağız, Mart ayında gerçekleştireceğimiz kongremizin Kâğıthane’mize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum ’ İfadelerini kullandı.

img-0249.JPG

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa KAYA’da yaptığı konuşmasında, biz Saadet Partisi olarak kimseyi ötekileştirmeyiz, ülkemizin menfaatleri neyi gerektirirse onu yaparız. Yanlışa yanlış deriz,  her daim Hakkın ve hakikatin yanında oluruz. Eğer mevcut yönetimin yanlışlarını söylemez isek Milli Görüşün temel ilkelerini reddetmiş oluruz. Bu ülkedeki her vatandaş bizim muhatabımızdır. İnandığımız değerleri halkımıza her ortamda ve platformda anlatmak zorundayız diyerek sözlerini bitirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.