Kâğıthane Saadet Partisi’nden Resim Sergisi

Kâğıthane Saadet Partisi’nden Resim Sergisi

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Teşkilatı tarafından 4 Levent metro yanında Necmettin Erbakan'ın siyasi hayatından çeşitli kesitleri içeren bir fotoğraf sergisi açıldı.

Saadet Partisi Kâğıthane ilçe başkanı Halid Özgür Atak  Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anmak adına düzenlenen resim sergisinin hayırlara vesile olmasını dileyerek “Erbakan hocamıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Gerek ülkemiz içerisinde yaşanan hadiseler, gerekse İslam coğrafyasında ve dünyada cereyan eden hadiseler göz önünde bulundurulduğunda Milli Görüş'ün ve Erbakan hocanın ortaya koyduğu çözüm önerilerinin zarureti daha da tebarüz etmektedir. Erbakan hocamız inancı, azmi, mücadelesi, vefası, istikameti, davasına bağlılığı ve sayamadığımız birçok özelliğiyle bizlere hep önder ve heyecan kaynağı olmuştur. Erbakan hocamız büyük ilim, siyaset, devlet ve dava adamı olarak hizmetleri ve başarılarıyla hem ülkemizde çığırlar açmış hem İslam dünyasını etkilemiş hem de insanlığa barış ve huzur getirecek yeni bir dünyanın adımlarını atmıştır. Yapılacak programlar çerçevesinde, Erbakan hocamızın hadiselere koyduğu teşhisleri ve çözüm önerilerini, icraatlarında gözettiği prensipleri bir defa daha hatırlama gayretinde olacağız" dedi.

İlçe başkanı Halid Özgür Atak, “Erbakan hoca sadece Türkiye'de değil ümmete siyonizmi, emperyalizmi hayatı boyunca anlattı. Ömrünü bu noktada tüketmiş olan bir insana rabbim cennet nasip etsin. Resim sergisi organizasyonu yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.  Fotoğraf sergisine vatandaşlar ilgi gösterirken, katılımcılara lokma  dağıtıldı.

9184ea9b-41a4-4dba-aa74-b528d58b12a8.jpg02913093-370f-471b-b89e-da6bcab55c31.jpg15e6d011-f2a0-46ca-9844-a04e6152beb3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.