Kâğıthane Sivaslılar Derneği Afrin’e gidiyor

Kâğıthane Sivaslılar Derneği Afrin’e gidiyor

Kâğıthane Sivaslılar Derneği Zeytin Dalı Harekâtına Vatan ve milletin yanında taraf olduğunu göstermek ve sınır bölgesinde görevli Mehmetçiğe destek olmak için Hatay ve Afrin sınırına gidiyor.

Kâğıthane Sivaslılar dernek başkanı Özcan Aslan İstanbul Ses Gazetesi’nden Kasım Aydın’a yaptığı açıklamada, “23 Şubat 2018 Cuma akşamı 46 kişilik ekiple Bayrak ve afişlerimiz ile  Hataya yola çıkacağız. Burada bölgeye çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek keşifte bulunup Afrin sınırındaki Askeri bölgeyi de ziyaret ederek Mehmetçiğimizin ve devletimizin yanında olduğunu göstereceğiz dedi

Başkan Özcan Aslan, “Yüreği imanla dolu olan ordumuz savaşın kartalı, barışın güvercinidir. Biz barış için savaşan bir milletiz. Topraklarımıza göz dikmiş düşmanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Ordumuzda bu iman, bu yürek, bu inanç, bu millet arkasında olduğu sürece düşman her zaman mağlup olacaktır. Devletimizin yanındayız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.