Kağıthane Sivaslılar Derneği, Mehmetçik’in yanında

Kağıthane Sivaslılar Derneği, Mehmetçik’in yanında

Kağıthane Sivaslılar dernek üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için gittikleri Hatay'dan İstanbul’a döndü.

Kâğıthane Sivaslılar Derneği başkanı Özcan Aslan ve üyeleri Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK)  terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli kahraman Mehmetçiğe destek olmak ve moral vermek için Hatay’a giderek;  Afrin’e 12 kilometre yakınlıkta sıfır sınır bölgesinde ziyaretlerde bulundu.

Başkan Özcan Aslan yaptığı açıklamada, “Sivaslılar Deneği olarak Cuma akşamı 43 kişilik bir otobüs ile Kâğıthane’den,  Hatay'a hareket ettik. Sabaha karşı Hatay'a ulaştık. Askerlerimize, gazilerimiz,  savaşan ve nöbet tutan Mehmetçiklerimize destek olmak için buradayız onlarla gurur duyuyoruz. Sivil halkada zarar vermeden, yapmış oldukları büyük mücadele ile oradaki terör örgütlerini  tek tek ortadan kaldıran askerlerimizi kutluyoruz” dedi.

Başkan Özcan Aslan , “Vatanımızı korumak ve milletimize yönelme ihtimali olan terör odaklarına karşı haklı bir mücadele vermek için Suriye'ye giden Türk Silahlı Kuvvetleri'nin(TSK) yanındayız. Beklentimiz ve dileğimiz; dosta güven, düşmana korku veren şanlı ordumuzun Afrin Harekâtı'nı başarıyla tamamlaması ve bölgeyi terör yuvası haline getiren odaklardan bir an önce temizlemesidir. Bu harekât, meşru ve uluslararası hukuka uygundur.” dedi.

Başkan Özcan Aslan,“ İstanbul’a döndük ama Millet olarak kalbimiz cephede kahramanca mücadele eden Mehmetçikle atıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.