KAĞITHANE'DE 100. YIL MAHALLE KAMPÜSÜ AÇILDI

KAĞITHANE'DE 100. YIL MAHALLE KAMPÜSÜ AÇILDI

100. YIL MAHALLE KAMPÜSÜ AÇILDI

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine; AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan, Kaymakam Niyazi Erten, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gültepe, Telsizler ve Ortabayır mahallelerini kapsayan otopark 440 araç kapasitesine sahip. 100.Yıl Mahalle Kampüsü’nde ayrıca açık ve kapalı spor merkezleri, futbol sahası, basketbol sahası, millet kıraathanesi, yetişkinler için yürüyüş yolu ve yeşil alanlar yer alıyor.

Otopark’ın içerisinde bulunan akıllı yönlendirme sistemleri, güvenlik kameraları, hızlı ödeme noktası gibi teknolojik donatılar ile vatandaşlara kolaylık sağlayacak otopark haftanın belirli günleri de pazaryeri olarak kullanılabilecek.

Açılış töreninde konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker; “ Burası çok kıymetli bir vizyon proje olarak tasarlanmış. Burası sadece bir otopark değil; her yaştan vatandaşın çoğu ihtiyacını karşılayabileceği bir kompleks oldu. Başkanımızın buna benzer birçok projesi var. Çalışmalarından dolayı Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de; “ Gültepe, Telsizler ve Ortabayır mahallelerini kapsayan otoparkımız başta trafik olmak üzere hayatın birçok alanında hissedilir derecede kolaylık sağlayacak. Araçların trafikte kalış süreleri azalacağından egzoz emisyonları ve gürültü azalacak. Ayrıca vatandaşlarımız otopark’ın içerisinde kışın soğuğundan, yazın sıcağından korunarak pazar alışverişlerini de yapabilecekler. Eğitim, spor ve dinlenme alanı olarak hizmet verecek tesisimiz ilçemizin değerine değer katacak.” dedi.

exvcaip1qtooh6fuap4vkfnb.jpg

g7bakk96p5mpiv1sf4y2qjqd.jpg

pklggjIdavuftelfec5o8ubw.jpg

gtp8rwnIfmj5mqccyxwdbovl.jpg

umvihm5dI2orf9afc4bq06cj.jpg

ribm3wzy2h1dltzufs69sqlv.jpg

fbu5mI7nshdxqyb8rnzkggph.jpg

7breksjgqd4aihom8x25bvjw.jpg

6jenovksbacsly5fygl3zgtu.jpg

olbIxgny3pza60pctbus4ta1.jpg

ve5I3fwrfygobhuko8qbhkmx.jpg

0vzbbyhmwx9edshIo2jfuzi3.jpg

zzI5ey6xpqfbtm4ldrxnnuwm.jpg

hri8fmnoeoxkxuhqpvqntvsg.jpg

lb4a7ev0wngonIq3x86xkeja.jpg

wpbohnayz50fr1xumepm93jh.jpg

xveI6gjcqlvm4pnmkswhs1ao.jpg

l4nstkveufuhrzqzqeafIlag.jpg

1obj3ckeyx2o6dvp8xvtelwh.jpg

3gyrezctwduqljoq86e7tasf.jpg

zcbfmv4hz3fyu8tn6o0ljrry.jpg

nikrsza0hbt9nex3tpw1ddfx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.