Kâğıthane’de, 19 Mayıs Coşkusu

Kâğıthane’de, 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kağıthane Hasbahçe Mesire alanındaki törenle kutlandı.

Kâğıthane’de eğitim veren çeşitli okulların öğrencilerinin birçok sahne gösterisi düzenlediği törende renkli görüntüler ortaya çıktı. Saygı duruşu ile başlayan program İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çeşitli gösteriler ile devam etti. Halk oyunlarından step gösterilerine, kick-box gösterisinden koro şarkılarının söylenmesine kadar birçok farklı gösterinin ortaya konduğu törene vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. 

 

Törende bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ‘’Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlerimize adanmış bir bayram. 19 Mayıs bizim tarihimizin önemli bir parçası, bizler de her yıl çeşitli etkinliklerle 19 Mayıs’ı kutluyoruz. Resmi bayramları sadece bir gün değil yaptığımız programlarla 1 hafta boyunca kutluyoruz. Geçen hafta yine 19 Mayıs dolayısı ile bir bisiklet yarışması ve uçurtma şenliği gerçekleştirdik. Gençlerimizin milli bilinç ve duygularının daha da pekişebilmesi adına elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükran ile anıyorum.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.