Kağıthane'de 30 Ağustos Coşkusu

Kağıthane'de 30 Ağustos Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri 95. yıl dönümü anma Günü tüm yurtta olduğu gibi Kağıthane'de de kutlandı.

Büyük Zafer'in 95. yıldönümü münasebetiyle Kağıthane Meydanı tören alanında düzenlenen programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ile  siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunumun ardından şehitlere saygı için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Kâğıthane Hükümet Konağı'na geçildi. Kaymakamlık makamında düzenlenen tebrigat törenine Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, mülki amirler, mahalle muhtarları katıldı. Bütün Kağıthanelilerin zafer bayramını kutlayan Başkan Kılıç 30 Ağustos zaferinin milletin egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırışı olduğunu belirterek “ Bugün bağımsızlığımızın ve milli hâkimiyetimizin milletimize müjdelendiği, vatanımız için umutsuzluğun sona erdiği büyük zaferin günüdür. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.