KAĞITHANE'DE 30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANDI

KAĞITHANE'DE 30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANDI

30 Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kağıthane'de konser ve etkinlikler düzenlendi.

30 Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kağıthane'de konser ve etkinlikler düzenlendi. Sevilen şarkıcılar Tuğçe Kandemir ve Ekin Uzunlar birer gün arayla sahne alarak unutulmaz anlar yaşattı.Etkinliklere katılan binlerce genç sanatçıların şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Hasbahçe'de düzenlenen konserlerin her biri yaklaşık 1,5 saat sürdü. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de konserlere katılarak gençlerin coşkusuna ortak oldu. Alanı dolduran gençler tezahüratlarıyla Başkan Öztekin'e teşekkür ettiler.

Kağıthane'deki resmi törenler ise Yeşil Vadi Meydanı'nda yapıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Meydan'da Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törene Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Tahir Şahin, Kurmay Albay Mehmet Barış Katırcılar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Protokolün çelenk bırakmasıyla başlayan tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi. Resmi törenin sona ermesiyle siyasi parti ve sivil toplum örgütleri de anıta çelenk bıraktı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: '' Milletimizin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma iradesinin en önemli sembollerinden biri olan büyük zaferin kazanılmasında emeği geçen, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm komutanlarımızı, subaylarımızı, askerlerimizi, halkımızı minnetle anıyorum. Kurtuluş Savaşımız boyunca dünyanın dört bir yanından dualarıyla ve verebildikleri her şeyiyle milletimize destek olan tüm kardeşlerimize de bugün vesilesiyle bir kez daha şükranlarımı sunarım. Vatan topraklarının düşman işgalinden kurtarılması ve korunması uğrunda mücadele eden şehitlerimize ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz; savunma sanayinden sağlığa, dış politikadan enerjiye son 20 yılda büyük bir atılım göstermiştir. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast eden taşeron terör örgütleriyle mücadele tüm kararlılığıyla sürmektedir.

Ülkemiz; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlerken bizler de aynı inançla Kağıthane'mizi yarınlara hazırlıyoruz. Daha güzel bir Kağıthane'yi vatandaşlarımızla birlikte inşa ediyoruz. ''

Meydan'daki törenlerin ardından Kaymakam Tahir Şahin makamında, ilçe protokolü ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

qtrgi1I5stlpzrmk4wzn6usp.jpg

vv9mu2elq1dizeyj35kbp8gw.jpg

xwujt6zk4r7adogfb8qqznrv.jpg

xfs1n7cypuoxj2Iyn0mpvt5u.jpg

lhugfs9bno0j3opdfni5scvw.jpg

pulikcn4qwjeetsImjowu9xd.jpg

hgxzwnayqhndcpIgqtszpayx.jpg

x1hnk9wymIadz5kefw32zsml.jpg

wg4vkdbp6s3fecId9tuzmekt.jpg

0smsxofynaerejgk9pztu34g.jpg

7awkxgcaly1h5tbuhbe9zf8l.jpg

xpfgm9ecuj5gjbzq8o1daxl3.jpg

wluc9ua7wohbvyj4zmgdrbnx.jpg

ri0alky4jy275e9pIlbxmsjz.jpg

v0thrxancimwqqzjcbf6ep9l.jpg

20bwzhwjkqyp6tgakzy8purl.jpg

4bq2vcvshbIm8yyogkwusu7d.jpg

wwflhadg7ntg6z8yrqsbinqx.jpg

f7sirlnrjtot8ka0dhgleevo.jpg

afu8zfhkz6ypeqtgmw24shps.jpg

1jydtc7ahgsltywq8wsrjp4g.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.