Kağıthane’de,  CHP İlçe Binasına Görkemli Açılış

Kağıthane’de, CHP İlçe Binasına Görkemli Açılış

CHP Kâğıthane ilçesinde, yeni yerine taşınan Cumhuriyet Halk Partisi Kâğıthane ilçe başkanlığı düzenlenen tören ile açıldı. Tören’de CHP eski İlçe Başkanları, Beşiktaş Belediye Başkanı ve CHP Milletvekili Aday Adayları yer aldı.

 Cumhuriyet Halk Partisi Kâğıthane ilçe örgütü,  coşkulu bir açılışla yeni binasına kavuştu. Kâğıthane Merkeze, metronun gelmesiyle birçok bina istimlâk edinmiş bu istimlâklerden CHP Kâğıthane’de kısmetini almıştı. Kâğıthane Merkez Çobançeşme Caddesi’nde 250 metrekarelik bir yer satın alan CHP’liler, Beşiktaş belediyesinin katkıları ile güzel ve seçkin bir tasarım yaparak ilçe merkezi oluşturdular.



Açılışa Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP Genel başkan yardımcısı Ercan Karakaş, İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, İstanbul il başkan yardımcısı Mehmet Aslan,   Milletvekili aday adayları. Üyeler, partililer ve vatandaşlar katıldı. Adeta mitin havasına dönüştürülen açılışta konuşmalar yapıldı vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

Türkiye’nin gidişatından endişe eden tüm yurttaşları CHP çatısı altında buluşmaya davet eden ilçe başkanı Şükrü Parlak,” Yeni ilçe binamıza, çok kısa bir süre içinde tamamlandık, Partililerimize daha iyi hizmet vermek ve önümüzdeki genel seçimlere daha iyi koşullarda hazırlanabilmek için seçim öncesine ilçe binamızı hazırladık ve açtık. Emeği geçen tüm ilçe örgütüne teşekkür ediyorum. İç tadilatını yapan.  Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.