KÂĞITHANE’DE KÜLTÜR SANAT SEZONU BAŞLADI

KÂĞITHANE’DE KÜLTÜR SANAT SEZONU BAŞLADI

Kâğıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliklerde; yetişkin ve çocuklar için ayrı ayrı tiyatro oyunları ve film gösterimleri,

Kâğıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliklerde; yetişkin ve çocuklar için ayrı ayrı tiyatro oyunları ve film gösterimleri, konser, sergi, müsabaka ve söyleşilere yer verilecek. Ücretsiz etkinlikler 2023 yılı Haziran ayına kadar sürecek.

Kâğıthane’de kültür sanat sezonu 5 Kasım itibariyle çocuk sineması ve çocuk tiyatroları ile başladı. Kâğıthane Belediyesi'ne ait 10'a yakın kültür merkezinde gün boyu devam eden kültür sanat etkinliklerine her yaştan vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliklerin ilk gününde pop müziğinin sevilen ismi Kahraman Deniz de sahne aldı. Sultan Selim Kültür Merkezi'nde seslendirdiği şarkılarına Kâğıthaneliler hep bir ağızdan eşlik etti.

Sanatçı; Son durağın, Beklediğin, Ben yola gelmem, Böyle sever, Garezi var, Doğal Afetim, Kafeste, Ha gayret, Lapa lapa, Deniz ve güneş gibi şarkılarını etkinliğe gelenler için söyledi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de müzik programına katılarak vatandaşlarla birlikte eğlendi. Başkan Öztekin; konserin sonunda Sanatçı Deniz’e teşekkür ederek çiçek takdiminde bulunurken; '' Kültür sanat sezonumuzu açtık. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyoruz. Sanatçılarımıza da bol alkışlı bir sezon diliyorum.'' dedi.

Kâğıthane Belediyesi’nin Kasım Ayı kültür sanat ajandasında birbirinden anlamlı ve eğlenceli etkinlikler yer alıyor. Kültür merkezlerinde ayın öne çıkan etkinlikleri; bir don kişot macerası çocuk tiyatrosu, Geçmiş zaman elbiseleri ve Zıt kardeşler firarda yetişkin tiyatroları, TRT İstanbul Radyosu Caz Orkestrası ve Grup Sakiler konseri olarak göze çarpıyor. Ayrıca Eğitimci ve Yazarlar Merve Gülcemal ile Dilek Cesur da söyleşi programları ile Kağıthanelilerle buluşacak.

3zwkyoqqIulnelcwstbh8apm.jpg

gnhr4x189Isvj3dptf5mfsec.jpg

kqosxvc6nmrjzeseI1p78ljc.jpg

fhfbi6tovrutnaszynr3g1d8.jpg

Ibazh4mgdh5o6q3vnpvritsj.jpg

sp5nvdin6ax1q37bgIhzjlkz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.