KAĞITHANE'DE, MÜHİBE KARGI’YA  VEDA TÖRENİ

KAĞITHANE'DE, MÜHİBE KARGI’YA VEDA TÖRENİ

30 Yılı Kağıthane’de toplamda 36 yıl devlette hizmet veren Kağıthane’nin başarılı ve çalışkan bürokratı Mühibe Kargı, düzenlenen bir törenle tüm dostlarına veda etti.

Kağıthane Kaymakamlığı tarafından Kağıthane Belediyesi Nurtepe  Sosyal Tesislerinde verilen veda yemeğine,  Kaymakam Tahir Şahin’in yanı sıra Kağıthane Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri Kaymakamlığa bağlı müdürler, Kağıthane Belediyesi’nin birim müdürleri , eski yeni muhtarlar, siyasi partilerin temsilcileri,  çalışma arkadaşları, bürokratlar ve çok sayıda Kağıthane’den dostları katıldı 

Kağıthane’nin hafızası olan tecrübeli ve başarılı Müdire Mühibe Kargı, yapılan veda organizasyonunda   duygulu anlar yaşadı. Her kesimden katılımcıların söz alarak konuşma yaptığı veda yemeğinde;   emekli Müdire Mühibe  Kargı, övgü dolu sözlerle karşılaşırken anılar tazelendi hatıralar canlandırıldı. Her konuşmacının  Mühibe Kargı’yı değişik yönlerinden bahsederek  anlatması ayrıca takdir topladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.