KAĞITHANE'DE YATIRIMLAR İÇİN BÜTÇE ONAYLANDI

KAĞITHANE'DE YATIRIMLAR İÇİN BÜTÇE ONAYLANDI

Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yönetiminde meclis üyeleri toplanarak,  Kağıthane Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen oturumda 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı Bütçesi'ni görüştü.

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşme sonrası mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Kağıthane Belediyesi’nin 2020 Mali Yılı Bütçesi bir önceki yıla göre yüzde 9 artışla 401 milyon 563 bin TL olarak belirlendi. 2020 yılında bütçenin %35'i altyapı ve üstyapı çalışmaları ile hizmetlere, %25'i sosyal belediyecilik alanındaki yatırımlara ve geri kalan kısmı da personel giderleri ile ihtiyaçlara ayrıldı.

''Bütçeyi En Verimli Şekilde Kullanacağız''

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; stratejik plan, performans programı ve bütçenin Mecliste kabul görerek geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; '' Yatırımlarımızı her zaman vatandaşlarımızın talep ve önerilerine göre planlıyoruz. Bütçemiz de bu yatırımlara kaynak oluşturacak. Bütçeyi en verimli şekilde kullanacağız. Gereksiz gördüğümüz harcamaları kaldırdık, vatandaşımızın yararına olacak hizmetlere ağırlık verdik. Bu sayede göreve gelişimizin dördüncü ayında 10 milyon TL tasarruf sağladık. Yeni yılda özellikle çocuk ve gençlerimizin eğitim ve sosyal hayatına katkı sunacak hizmetleri artıracağız.'' şeklinde konuştu.

Başkan Öztekin ayrıca bütçenin hazırlanmasında emeği geçenlere ve meclis üyelerine teşekkür etti.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.