Kağıthane’den, Kılıçdaroğlu için bağış kampanyasına destek

Kağıthane’den, Kılıçdaroğlu için bağış kampanyasına destek

CHP Kağıthane ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ, parti örgütü üyeleriyle birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek için bağış yaptı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için bağış kampanyası başlatıldı.

14 Mayıs'ta yapılacak ve Türkiye’nin kaderinin belirleneceği Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine sayılı günler kaldı.

İlçe örgütü ile birlikte, destek vermek için Kağıthane İş Bankası şubesine gelen Kağıthane ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ, Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek için bağış yaptı. Yurttaşlara çağrıda bulunan Başkan Yeşildağ, "Miktarın hiç önemi yok, dayanışmanızı göstermeniz çok kıymetli" dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na bağış yapmak isteyen yurttaşlar bağışlarını duyurulan banka hesap numaralarına yapabilecek.

EN FAZLA NE KADAR BAĞIŞ YAPILACAK?

Yalnızca TC vatandaşı gerçek kişilerin katılabileceği yardım kampanyasına her bir tur için, her yurttaş en fazla 55 bin 598 TL'de bağışta bulunabilecek. Döviz cinsinden yapılacak bağışlar için de yine üst sınır olarak 55 bin 598 TL karşılığı döviz kabul edilebilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.