Kağıthane'nin başkanı Mevlüt Öztekin, Tarihi Maçı Gençlerle Birlikte İzledi

Kağıthane'nin başkanı Mevlüt Öztekin, Tarihi Maçı Gençlerle Birlikte İzledi

THY (Türk Hava Yolları) Avrupa Ligi Final Four’da ilk kez iki Türk takımı Fenerbahçe ile Anadolu Efes’in karşılaşacağı maçı taraftalar Kağıthane’de Hasbahce Etkinlik alanında dev ekrandan izleme olanağı buldu.

Kağıthaneliler Anadolu Efes-CSKA Moskova basket maçını Kağıthane Belediyesi'nin meydana koyduğu dev ekranda seyretti. Maça büyük ilgi gösteren Kağıthaneli gençler, başkan Mevlüt Öztekin'e sevgi gösterilerinde bulundu.

Kağıthaneli Gençler, Türk basketbolu tarihine geçen müsabaka için kendilerini kırmayarak günler öncesinde dev ekranda maçı yayınlama müjdesi veren Başkan Mevlüt Öztekin'e teşekkür etti.

Başkan Mevlüt Öztekin'in bu heyecanlı müsabakada yanlarında bulunmasından mutluluk duyduklarını belirten gençler: “Gençler olarak böyle bir genç, spora ve sporcuya destek veren, belediye başkanının bulunduğu şehirde yaşadığımız için çok şanslıyız.Bizlerde Kağıthane gençliği olarak her zaman başkanımızın yanındayız.” diye konuştu.

Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve bugün Gençlerle bir arada olmanın kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Başkan Mevlüt Öztekin ise, seçimlerden önce gençler için verdiği pozitif ayrımcılık sözünü hatırlattı. Öztekin: “Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Ülkemizin geleceği gençlerimizin bu sevgisi karşısında onlar için ne yapsak az. Bu şehri onlarla yönetmeye söz verdik ve bu sözümüzün arkasındayız.” dedi.

c501bca5-683d-4951-a41d-964fedde6ee4.jpgb07dbff8-6e39-4e91-a55c-e078dcca937d.jpg782c7f5e-6126-4988-a3f0-c1f33839198b.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.