Kağıthane’nin sevilen siyasetçisi  Adem Hanedar Ak Parti 2. Bölgeden aday adayı oldu.

Kağıthane’nin sevilen siyasetçisi Adem Hanedar Ak Parti 2. Bölgeden aday adayı oldu.

Kağıthane’nin sevilen siyasetçisi ve işadamı Adem Hanedar Ak Parti 2. Bölgeden aday adayı oldu.

 Kağıthane’nin sevilen siyasetçisi ve işadamı Adem Hanedar Ak Parti 2. Bölgeden aday adayı oldu. Geçen dönem Ak Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüterek teşkilat tabanında büyük takdir toplayan ve sevilen Hanedar , 2 dönem biri İstanbul Büyükşehir Meclis üyeliği olmak üzere Kağıthane meclis üyeliği de yaptı. Hanedar, çeşitli komisyonlarda görevler alarak önemli projelere imza attı.

Kağıthane ilçesinin kongre sürecinde ismi ön plana çıkarak ilçe başkanlığı için büyük destek alan Adem Hanedar, genel merkez ve il teşkilatının kararına saygı duyarak ''ben Ak Partiliyim hangi görev verilirse fedakarca çalışmaya hazırım'' mesajını verdi.

İş hayatında da oldukça başarılı olan Adem Hanedar hem Kağıthane’de hem de diğer 2. Bölge ilçelerinde tanınmasının yanı sıra seviliyor ve destek görüyor. Şu sıralar ileçe teşkilatlarıda ziyaretler gerçekleştirilen Adem Hanedar’a tabandan büyük destek geleceği bekleniliyor.

1972 İstanbul doğumlu olan Adem Hanedar, aslen Giresun İlinin Şebinkarahisar ilçesinden … Kağıthane İmam Hatip Lisesi Mezunu olan Hanedar, yüksek eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlayarak mezun oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.