KAİZEN AKADEMİ’DE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

KAİZEN AKADEMİ’DE EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

“Çocuk dostu belediye” anlayışı kapsamında Ataşehir Belediyesi tarafından çocukların; kültürel, psikolojik, sosyal ve eğitimsel gelişimlerine destek sağlamak amacıyla kurulan Kaizen Akademi’de düzenlenen atölye programları yaz aylarında da aralıksız devam ediyor.

Ataşehirli çocukların hayatlarına ufak dokunuşlar yaparak, sağlam bir gelecek inşa etmeleri için çalışmalarına devam eden Akademide, yaz boyunca çeşitli alanlarda farkındalık faaliyetleri gerçekleştirilerek çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri amaçlanıyor.

Bedensel, ruhsal, zihinsel ve duygusal yönden çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen atölye ve etkinlikler sayesinde; çocuklar hem farklı alanlarda kendilerini tanıma fırsatı yakalıyor hem de arkadaşlarıyla sosyalleşerek yaz tatillerini keyifli geçiriyorlar.

Kaizen Akademi’de düzenlenen atölyelerde çocuklar; akran zorbalığı eğitimlerinden okul hayatlarında yaşadıkları sorunlarla baş edebilme yöntemlerine kadar birçok farklı alanda bilinçlenerek, farkındalıklarını geliştiriyor. Aynı zamanda Kaizen Akademi’de “gelişim- dönüşüm” esas alınarak uzman psikolog ve eğitimciler eşliğinde resim, dans, çocuk hakları, yazarlık, psiko-sosyal destek gibi çeşitli atölyeler düzenleniyor.

Çocukların kendini gerçekleştirmesi için uygun ortam ve koşulları sağlayan Kaizen Akademi’de, çocuklar için spor aktiviteleri ve gezi programları da gerçekleştiriliyor.

Kaizen Akademi’de çocukların her alanda desteklenmesi için çalışmaların gerçekleştirildiğini söyleyen Psikolog Yağmur Kayayurt şunları ifade etti: “Kaizen Akademi’de çocuklara oyun, hobi, sanat alanlarında çeşitli yetenekler kazandırarak onların serbest zamanlarını daha nitelikli geçirmelerine katkıda bulunuyoruz. Atölyeler ve etkinlikler sayesinde çocukların kendi beceri ve yeteneklerini daha iyi tanımalarına destek oluyoruz. Çocuklarımızın, sosyal hayata katılımlarını güçlendirmeyi ve ebeveynleriyle güçlü bağlar kurmalarını önemsiyoruz. Aileler ve çocuklar burada olmaktan son derece memnunlar.”

 

 

 

 

 

 

 

 

jgstb5e1jaefcv26vcflzrdk.jpg

02zlcupghrgftfrdjapm8k3y.jpg

hmbpvdw7zlj5tlIrup48j1vm.jpg

epogwbl1vonyyjmdzhukqslr.jpg

vow3cr7yhvxtfmzsIbc98jqt.jpg

h3b509rp2heklvls7tntya1r.jpg

8utxsbdfhac4bzkp6t0wwqoc.jpg

pw1rnagrxoqzh5paz2byclhj.jpg

ju1z9gudptvp70levnbonq6b.jpg

wIufko8j6zya7rx9gabp1qct.jpg

mbfzf6dkhkIqialq9hjgl247.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.