“Kapımızı Yalnız Onlar Çalıyor”

“Kapımızı Yalnız Onlar Çalıyor”

Esenyurt’ta yaşayan 73 yaşındaki Hatice Tütün, kendisini evinde ziyareteden Esenyurt Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek: “Burada pek kimseyitanımıyoruz ama belediye yetkilileri kapımızı çalıyor, bizi ziyaret ediyorlar.Onlar bizi aileleri olarak, ben de onları evladım olarak görüyorum,” dedi.

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarına devam eden EsenyurtBelediyesi, engelli ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Ekipler, haftalıkperiyotlarla yapılan ziyaretlerde, vatandaşların taleplerini dinliyor. Ekipler,ziyaretlerde yaşlı ve engellilere çeşitli hediyeler ile Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’un mesajının yer aldığı mektubu da iletiyor. Belediyeekiplerini evlerinde misafir eden vatandaşlar, yapılan ziyaretlerden dolayımemnuniyetlerini dile getirerek, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt’a teşekkür ediyor.

“Onları EvladımOlarak Görüyorum”

Yapılan ziyaretlerden memnun kaldığını söyleyen Hatice Tütün: “Sorunlarımızı,önerilerimizi ve taleplerimizi dinleyerek bize yardımcı oluyorlar. Belediyeninsunduğu hizmetler hakkında bize bilgilendirme yapıyorlar. Biz de bu bilgilerçerçevesinde belediyenin bize tanımış olduğu hizmet ve haklardan faydalanma imkânıbulabiliyoruz. Buradan Esenyurt Belediyesi’ne, bizi yalnız bırakmadıkları içinteşekkür ediyorum,” dedi.

l5d8utfmxnpavkyght1rsww3.jpg

trwlfidtqa428bwc7smdpokh.jpg

vutu6omzwg90qkrjfpqbsgbk.jpg

megst8j50v6zul93giq4mxev.jpg

zdIl0jfoa54mrqeanwdfq13k.jpg

hu16zvp4kmrI2fs50nodadja.jpg

2ukeqcqrmibs5tnhtl17p4pw.jpg

Ilsffdrjryt2bmuacgup03p5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.