“Kara Kış Fonu”nu Türkiye’de ilk olarak Bakırköy Belediyesi’nden geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında “Kara Kış Fonu” kurulsun çağrısına İstanbul Bakırköy Belediyesi’nden karşılık buldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kara Kış Fonu” kurulsun diyordum; karşımızda kapı duvar gibi bir iktidar var maalesef uyardığım her şey artık gerçeğimiz oldu. Her saat başı yeni bir zam geliyor, korkunç bir pahalılık var bunu zaten vatandaş görüyor ve hissediyor” söyleminden sonra harekete geçen Bakırköy Belediyesi, yurttaşların kış aylarını huzur içinde geçirmeleri için hazırladığı “Kara Kış Fonu”nu Türkiye’de,  belediye meclisi’nde oy çokluğuyla çıkaran belediye oldu.

Bakırköy Belediye başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde başlatılan “Kara Kış Fonu”  çağrısını hemen gündemimize alarak harekete geçtik. Bir yandan kuraklık, bir yandan pandemi süreci, bir yandan da ekonomik koşullar nedeniyle büyük zorluklar çeken yurttaşlarımızın kış aylarını huzur içinde geçirmeleri için hazırladığımız “Kara Kış Fonu”nun bütçesini Belediye Meclisimizden geçirerek kullanıma hazır hale getirdik” dedi.

Başkan Kerimoğlu Sosyal medya hesabından teşekkür etti

kerimoglu.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.