Karaisalı’da Zeydan Karalar Coşkusu

Karaisalı’da Zeydan Karalar Coşkusu

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ZeydanKaralar, Karaisalı ilçesinde halkla buluştu, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.Muhtarlarla da bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, Torosların eteklerindekiKaraisalı’da hemşehrilerine önemli mesajlar verdi.  Başkan Zeydan Karalar’ın Karaisalı’dakitemaslarına siyasiler, muhtarlar ve halk katıldı.

Karaisalı’da vatandaşlarınsevgi gösterileriyle karşıladığı ve yoğun ilgi gösterdiği Başkan Zeydan Karalarkonuşmasına diğer siyasi partilerin adaylarına başarılar dileyerek başladı.

BİZİ KİMSE AYIRAMAZ, BÖLEMEZ…

“AdanalıyıkAllah’ın Adanamıyık” sözünün Çanakkale Savaşı’nda Adanalıların kahramanlıklarıve düşmanı şaşkına çeviren, onları durduran zekalarına binaen oluştuğunuanlatan Başkan Zeydan Karalar, Adanalıları Çanakkale’de ve Adana’nınkurtuluşunda ölümün bile ayıramadığını, siyasetin de ayıramayacağını ifade etti.Başkan Zeydan Karalar, “Bizi kimse ayıramaz, bölemez. Bu ülke kolaykurtarılmadı, kolay kurulmadı” dedi.

İLÇEYE ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILDI

Karaisalı’yayapılan çok önemli hizmetleri anlatan Başkan Zeydan Karalar, asfalt, yol, su,köprü, su deposu ve daha birçok hizmetin Karaisalı’da hayata geçirildiğini,kalan az sayıda sorunun da mutlaka çözüleceğini açıkladı.

SİYASİ PARTİ AYRIMI, OY HESABI YOK, MALİMUCİZE VE HİZMET VAR…

Üreticiye fide,yem, güneş paneli, ilaç dağıttıklarını kaydeden Başkan Zeydan Karalar, halkahizmet edilirken siyasi parti ayrımı yapılmadığını bildirdi. Hizmet ederken oyhesabı da yapmadıklarını vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, görevegeldiklerinden itibaren ülke genelinde büyük felaketler yaşanmasına ve çok kötübir mali yapıyı devralmalarına rağmen, adeta bir mali mucize gerçekleştirerekçok büyük hizmetlere imza atıldığını belirtti.

YENİ BÜYÜK HİZMETLER YOLDA

Başkan ZeydanKaralar şöyle devam etti: “Belediyemizi borç batağından kurtardık. Borç gelirin4 katıydı, geliri borcun 4 katı haline getirdik. Karaisalı dahil Adana’mızınbütün ilçelerine çok daha fazla hizmet edebilecek hale geldik. Karaisalı’ya 4köprü daha yapacağız, çeşitli noktalara çok önemli ihtiyaçların karşılanacağımahalle merkezleri inşa edeceğiz, genç kardeşlerimizin spor yapacağı halı sahada yapacağız. Karaisalı halkı bizim dönemimizdeki kadar hizmeti hiçbir zamangörmedi. Yenilerini de hayata geçireceğiz.”

Karaisalı’daesnaf ziyaretlerinin ardından muhtarlarla buluşan Başkan Zeydan Karalar,okullara spor malzemesi desteğinde de bulundu.

SARIÇAM TOKİ’DE HALKLA BULUŞMA

Aynı günSarıçam TOKİ’de mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar,bölgeye yapılan önemli hizmetleri anlattı, önümüzdeki dönemde daha fazla hizmetiçin şimdiden kolları sıvadıklarını söyledi.

epmu163v0twzibfo8sqkln7s.jpg

7bIbml0dxg51epdstfokwm4w.jpg

n3gpy48I9kwxcub6rv0ulslb.jpg

7yqsivzfolefu5qcyrhgnmph.jpg

eoas234hn5qqcbml16vrynd8.jpg

8dhxciarvj6zmnzdyxv0w2ue.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.