KARAMOLLAOĞLU'NDAN '11 EYLÜL' YORUMU

KARAMOLLAOĞLU'NDAN '11 EYLÜL' YORUMU

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD’de 20 yıl önce yaşanan 11 Eylül saldırıları için, “Bu, açıkça Amerikan istihbaratı tarafından planlanan bir hadise” yorumunu yaptı.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD’de 20 yıl önce yaşanan 11 Eylül saldırıları için, “Bu, açıkça Amerikan istihbaratı tarafından planlanan bir hadise” yorumunu yaptı.

Temel Karamollaoğlu, SP Edirne İl Başkanlığı’nın bugün yapılan 7. Olağan Kongresi’nde konuştu. ABD’de 20 yıl önce yaşanan 11 Eylül saldırılarını değerlendiren Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“11 Eylül’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde bundan 20-21 sene önce meydana gelen hadiseleri anmaya başladı dünya. Kim yapmış bunu? Müslümanlar. Nasıl Yapmışlar? Uçakları kaçırmışlar, kilometrelerce uzaktan, kilometre dediğim zaman öyle 50-60 kilometre değil, 400 kilometre, 500 kilometre uzaktan gelmişler, hunharca New York’ta ikiz kulelere saldırmışlar. Öyle bir saldırmışlar ki o kuleler olduğu yere çökmüş. Gelmiş Pentagon’a saldırmışlar. Pentagon’un bir bölümünü mahvetmişler. Affedersin yahu. Sen ahmak olabilirsin de bütün dünyayı ahmak yerine koyma hakkına sahip değilsin. Nasıl oluyor da bir uçak bir kuleye çarptı diye, o kule kendi temelleri üzerine çöküyor? Hiçbir mühendis, kolonlar, orada yakıt çıkmış, yanmış, kolonlar ısınmış, aşağı kadar inmiş, külahıma anlat affedersin.

“PENTAGON’UN UÇAKLARIN ÇARPTIĞI BÖLÜMÜ BAKIM İÇİN BOŞALTILMIŞ”

Dünyanın en güçlü donatılmış ordusuna kim sahip? Amerika. Pentagon buranın karargahı. Dünya’da en iyi korunan karargah Pentagon’dur. Hiçbir uçak, fark etmez sivil, askeri, Pentagon’a 200 kilometreden daha fazla yakına gelemez. Kendisini tanıtmak mecburiyetinde. Nasıl oluyor da bir uçak 400 kilometre uzaktan kalkıyor, hiç kimse bunlara ‘sen kimsin’ diye sormuyor? Bunlar kendileri ahmak, ama dünyayı da ahmak yerine koyuyorlar. Ve o uçaklar geliyor, sorgusuz sualsiz Pentagon’a çarpıyor. Ama burada başka bir garabet daha ortaya çıkıyor. Niye? Pentagon’un uçakların çarptığı bölümü bakım için boşaltılmış. Niye? Bakım için. İçeride bir tane insan yok. Bir tane insan hayatını kaybetmiyor. Yahu bu kadar planı yapan insanlar, dünyayı nasıl aptal yerine koyabilirler? Bu, açıkça Amerikan istihbaratı tarafından planlanan bir hadise.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.